Německý písničkář Nico Santos vystoupí na Global Social Awards

Vydáno 11.05.2019 | autor: redakce

Populární německý písničkář se španělskými kořeny Nico Santos vystoupí jako hlavní hudební hvězda galavečera Global Social Awards 2019. Jeho neo-soulový megahit Rooftop, jenž ho katapultoval na přední příčky hitparád, nešlo v evropském éteru přeslechnout. Na YouTube už má úctyhodných 35 milionů zhlédnutí a za prodeje v Německu a Rakousku získal platinovou desku.

Německý písničkář Nico Santos vystoupí na Global Social Awards Německý písničkář Nico Santos vystoupí na Global Social Awards

V České republice se představí poprvé a zazpívá dva singly, první bude multiplatinový Rooftop a druhým Nicova novinka. Vstupenky na galavečer Global Social Awards, který se koná 29. května ve Foru Karlín, jsou v předprodeji v sítích GoOut.cz a Ticketmaster.

V Praze se Nico ukáže se svou pětičlennou kapelou složenou podle jeho slov z pouličních hudebníků. "Vyhledávám blízkost ulice. Pro mě je ulice místem pravdy… Jsem opravdu nadšený, že budu vystupovat na Global Social Awards, budu poprvé v Praze. Vidíme se tam v květnu," vzkázal Nico svým fanouškům.

Nico Santos, vlastním jménem Nico Wellenbrink je šestadvacetiletý Němec, který stihl během své kariéry spolupracovat s umělci, jako jsou Bushido (raper, spolupracoval i s Karlem Gottem – Für Immer Jung), Shindy, Helene Fischer nebo Mark Foster. S Robinem Schulzem připravili hudbu k populárnímu filmu Fakjů pane učiteli 2. Na konci roku 2018 vydal svou debutovou desku Streets of Gold. Nico Santos v ní mistrně pluje napříč různými žánry rocku, hip hopu, neo soulu, popu, R&B. "Co mám na svém albu nejraději, je právě hudební pestrost. Dává mi prostor diverzifikovat mé budoucí koncerty," komentoval Nico. V současné době se chystá na své dubnové turné po Německu.

Na Galavečeru Global Social Awards vystoupí také Nicova rodačka Alice Merton nebo populární finská zpěvačka ALMA. Moderátorkou anglicky moderovaného večera bude Karolína Kurková.


CO JE GLOBAL SOCIAL AWARDS?

Global Social Awards jsou vyvrcholením Social Awards, které ukazují celosvětové trendy, hledají rostoucí hvězdy a oceňují populární influencery ze světa sociálních médií. Global Social Awards poukazují na zajímavé příběhy ze sociálních sítí, které oslovit zaujmout fanoušky v různých zemích světa. V rámci Global Social Awards se koná také Meet and Greet (setkání s influencery) a GLOSA Talks, moderní konference, kde se setká více než 20 osobností spjatých se světem sociálních médií s influencery, marketéry, významnými hosty z celého světa, profesionály z oboru, novináři a srdcovými fanoušky během otevřených debat.

Hlavní myšlenku Social Awards skvěle vystihuje hashtag #ThinkSocial, který má poukázat na společenský přesah ocenění, povzbuzovat zájem o sociální témata a šířit pozitivní hodnoty a podporu.

tz

Témata: Global Social Awards, Nico Santos, ceny, předávání cen

zavřít