No Name dokončují turné a mají speciální aplikaci. Staňte se na chvíli frontmanem kapely!

Vydáno 22.04.2016 | autor: redakce

Skupina No Name má novou aplikaci pro smartphony, která fanouškům umožní vytvořit si vlastní nahrávku s kapelou. Poskytuje okamžitý přístup ke všem informacím a mobil se dokonce stává malým karaoke studiem. Kromě toho pokračuje turné S láskou, které má před sebou dva koncerty v Ostravě. Proběhnou 28. a 29. dubna. 

No Name dokončují turné a mají speciální aplikaci. Staňte se na chvíli frontmanem kapely! No Name obdrželi speciální cenu na Žebříku. Foto: Jaroslav Noska

Příznivci slovenské skupiny si s ní mohou díky nové aplikaci kdykoliv zazpívat a stát se na chvíli její součástí.. Hity Žily, Čím to je nebo S Láskou hrají pánové i na aktuálním turné, se kterým objíždí celé Československo.

No Name v Brně: Nejen S láskou, ale i s hity

"Appka funguje perfektně. Po jejím stáhnutí má majitel okamžitý přístup k informacím o našich koncertech, k aktuálním fotkám i přístup do našeho e-shopu do přehrávače, kde se může rozhodnout, o kterou písničku má zájem. Jedinečnou službou, která nemá v Evropě obdoby, je naše karaoke studio. Prostřednictvím mobilu si majitek aplikace může s námi nejen zazpívat, ale v reálném čase vytvořit i vlastní nahrávku a stát se tak frontmanem kapely," říká lídr No Name Igor Timko.

vložte odkaz, text nemažte

Turné S láskou začalo v polovině března koncertem na vyhlášení Žebříku v Plzni a dosud sklízí velké úspěchy. "Lidé, kteří na nás chodí, znají texty, melodie, jsou to ti nejvděčnější fanoušci, protože nás uvidí z vlastního rozhodnutí, a ne jako součást nějakého festivalu," dodává Timko.

Nejbližší koncert proběhne 24. dubna v Košicích, pak budou následovat dvě zastávky v Ostravě 28. a 29. dubna a 1. listopadu show v pražském Foru Karlín k oslavě dvaceti let skupiny.

tz, jm

zavřít