No Name vyrážejí na turné S láskou. Páteční Žebřík uvidí jediný západočeský koncert

Vydáno 10.03.2016 | autor: redakce

Pátečním hodinovým setem na vyhlášení výsledků ankety Žebřík v Plzni začne jarní turné No Name. Bude se jednat o jediný koncert pro západní Čechy. Turné navštíví celkem 12 měst, závěrečná zastávka v Praze ale proběhne až na podzim. No Name totiž 1. listopadu ve Foru Karlín oslaví 20 let společného fungování. 

No Name vyrážejí na turné S láskou. Páteční Žebřík uvidí jediný západočeský koncert No Name navštíví celkem 12 českých, moravských i slovenských měst. První štací je páteční Žebřík v Plzni

"Turné má dvě části. Během té jarní navštívíme 7 českých, 3 moravská a 2 slovenská města. Začínáme 11.3. v Plzni. No a na podzim budeme koncertovat v nádherné pražské aréně Fórum Karlín. V Praze oslavíme 20 let No Name od našeho prvního setkání, na kterém jsme se jako studentská kapela rozhodli, že budeme slavní," říká s úsměvem
lídr skupiny Igor Timko.

RECENZE: No Name připravili desku s nostalgií i lehkou filosofií. A hlavně S láskou

Aktuální turné připomíná loňskou desku S láskou, kterou si poprvé vydali pod vlastním labelem. "Kapela nijak nevybočuje ze zajetých kolejí a znovu přináší sbírku chytlavých melodií a textů ze života. Koneckonců, proč měnit něco, co funguje a její posluchači oceňují?" shrnula ve své recenzi redaktorka iREPORTu Hana Poláchová.

Album S láskou nově doprovází také klip k písni Život, v němž si hlavní roli zklamané ženy zahrála herečka Monika Hilmerová. Přehrát si ho můžete níže.

Termíny turné S láskou:
11. 3. Plzeň (Žebřík)
12. 3. Písek
15. 3. Zlín
17. a 18. 3. Brno
24. 3. Ústí nad Labem
25. 3. Liberec
15. 4. Hradec Králové
16. 4. Trutnov
20. 4. Bratislava
24. 4. Košice
28. 4. a 29. 4. Ostrava
1. 11. Praha

tz, jm

zavřít