Nové desky: Foo Fighters vsadili na rockový zvuk a melodie, Ringo Starr se znovu sešel s Paulem McCartneym

Vydáno 11.09.2017 | autor: redakce

Polovina září přinese další očekávané tituly podzimní albové nabídky. Foo Fighters nezvykle spolupracovali s popovým producentem, dvojice Ringo Starr a Paul McCartney se po delší době sešla ve studiu, Madonna nabízí živák a Anastacia plánuje evoluci. Z domácí scény se představuje Ventolin

Nové desky: Foo Fighters vsadili na rockový zvuk a melodie, Ringo Starr se znovu sešel s Paulem McCartneym Nové desky: Foo Fighters vsadili na rockový zvuk a melodie, Ringo Starr se znovu sešel s Paulem McCartneym

Foo Fighters - Concrete And Gold

Foo Fighters na novém albu spolupracovali s popovým producentem Gregem Kurstinem. Říkají, že chtěli natočit desku s velkým rockovým zvukem, ale i silnými melodiemi. Na desce hostuje několik zvučných jmen, jedním z nich je i Justin Timberlake, kterého Dave Grohl označil za "největší popovou hvězdu planety". Kromě něj budou dalšími hosty Concrete And Gold například Paul McCartney, který v jedné skladbě bubnuje, Shawn Stockman z Boys II Men nebo Alison Mosshart. Fanoušci už znají singly Run nebo The Sky Is A Neighborhood.

LIVE: Božští Foo Fighters si v Praze přizvali nečekaného hosta

 

Ringo Starr - Give More Love

Nové album se nahrávalo u Ringa doma v Los Angeles - Give More Love obsahuje 10 nových skladeb nahraných s přáteli. Spojil se znovu i s Paulem McCartneym, někdejším kolegou z The Beatles. Pro milovníky gramofonů je připravena i speciální vinylová edice. Ringo Starr v USA v říjnu odehraje několik koncertů se svými All Starrs ve stejném složení, v kterém kapela působí od roku 2012: Steve Lukather, Todd Rundgren, Gregg Rolie, Richard Page, Warren Hamm a Gregg Bissonette.

Nové desky: Martin Harich nahrával na cestách, Poetika debutuje a Horkýže Slíže se drží humoru

 

Anastacia - Evolution

Posedmé se studiově představuje Anastacia, která by po třech letech ráda vylepšila nepříliš dobré prodeje minulé řadovky Resurrection. První singl Caught In The Middle, který přinesl její klasický zvuk, však velký průlom v hitparádách nezaznamenal. Anastacia, která už dvakrát porazila rakovinu, nahrávala novinku ve Stockholmu s producentem Andersem Baggem. Jde o její první album pod novým labelem, podepsala totiž nahrávací smlouvu u Universalu.

 

Ventolin - Vitajte

Po čistě instrumentálním albu The Game YS R0TTYN, které v loňském roce připravil s polským techno duem RSS BOYS, natočil Ventolin písničkovou desku. Obsahuje elektronicky znějící songy, tepající automaty a acidové linky, ale i věci téměř kapelové, s kytarami a živými bicími. Na albu hostovali Prokop Holoubek (Midi Lidi) a Michal Janík (Ghost of You). K singlu Disco Science vyšel videoklip.

 

Madonna - Rebel Heart Tour

Turné na podporu alba Rebel Heart zavítalo do pětapadesáti měst na čtyřech kontinentech, včetně Prahy. Vydělalo 169,8 milionu dolarů s návštěvností 1 045 479 diváků. Záznam si nyní mohou fanoušci vychutnat na CD a DVD. Materiál obsahuje jak koncert ze Sydney, tak záběry ze zákulisí. Živák spolurežírovali Danny B. Tull a Nathan Rissman, kteří oba rozsáhle s Madonnou spolupracují na jejích celovečerních filmech a filmech z turné.

 


Dále vychází:

  • Galantis - The Aviary
  • Gary Numan - Savage (Songs from a Broken World)
  • Jack Johnson - All The Light Above It Too
  • Depeche Mode - Going Backards (remixes)
  • Jake Bugg - Hearts That Strain
 

Témata: nové desky, Foo Fighters, Ringo Starr, Anastacia, Ventolin, Madonna

zavřít