Objevy roku podle Českého slavíka: Slza, ATMO Music, Pavel Callta

Vydáno 24.11.2015 | autor: redakce

Vyhlášení výsledků ankety popularity Český slavík proběhne letos 28. listopadu v pražské Státní opeře. Hlasování již bylo ukončeno, nyní mají posluchači ve svých rukou už jen volbu Objevu roku. Stane se jím někdo z trojlístku Slza, ATMO Music, Pavel Callta. 

Objevy roku podle Českého slavíka: Slza, ATMO Music, Pavel Callta ATMO Music kandidují na Objev roku podle Českého slavíka

Všichni z nominovaných už za sebou mají debutovou desku - zatímco liberečtí hiphopeři ATMO Music vydali svou prvotinu Andělé x Démoni už loni, Pavel Callta a Slza potěšili své příznivce letos. Debut Katarze dua Slza je přitom starý teprve pár dní - vyšel 13. listopadu a čerstvě se ocitl na prvním místě tuzemské prodejní hitparády.

Slza interview: Nejlepší písničku na album Katarze jsme napsali týden před odevzdáním

Loni cenu pro Objev roku převzala překvapivě zpěvačka Elis, když porazila známější jména jako Jelen nebo Voxel. Vítězství v hlavních kategoriích tradičně obhajují Karel Gott, Lucie Bílá a Kabát. Rozruch před rokem vzbudilo 4. místo kontroverzní kapely Ortel. Ta se letos v již dříve zveřejněných širších nominacích znovu objevuje.

POST SCRIPTUM (20.): Miley Cyrus míří na Glastonbury a Český slavík (ne)komentuje Ortel

Český slavík, jm

zavřít