Okoř se šťávou láká na Škwor, Mirai, Rybičky 48 i Michala Hrůzu

Vydáno 08.04.2019 | autor: redakce

Už pojedenadvacáté se v romantických kulisách podhradí Okoře odehraje oblíbený festival Okoř se šťávou. O zábavu se v sobotu 1. června postarají Škwor, Michal Hrůza, Rybičky 48, Mirai a mnozí další. Program tentokrát startuje už v 11 hodin.

Okoř se šťávou láká na Škwor, Mirai, Rybičky 48 i Michala Hrůzu Okoř se šťávou láká na Škwor, Mirai, Rybičky 48 i Michala Hrůzu

Opět vás čekají dvě pódia a celých čtrnáct hodin hudby bez přestávky. Na letošním ročníku vystoupí  Škwor, Michal Hrůza, Rybičky 48, Mirai, Pokáč, Trautenberk, UDG, České srdce, Lake Malawi, MikAel, Mensfield, Czech It, Pekař a další. 

Dvacátou Okoř se šťávou zahájil Pokáč, hlavními hvězdami byli Hana Zagorová nebo Rybičky 48

Pravidelným účastníkem Okoře se šťávou je České srdce, jehož frontman Michal Šenbauer je hlavní organizátorem festivalu: "V současné době připravuju se Srdcem koncerty k třiceti letům a natáčíme nový verze starších skladeb, teď třeba Nad Bretaní nebo Srdce z Avalonu. Těším se moc na hezký sluneční počasí, to mě nabijí. Moc bych si přál, aby 1. června byl nádhernej letní den a na Okoři se šťávou jsme si to nadmíru letně užili."



Také letos bude na festival v provozu kyvadlová doprava z Prahy (autobusové nádraží Veleslavín) a Kladna, a navíc budou posíleny spoje ze Slaného a Kralup nad Vltavou. Přesný jízdní řád se brzy objeví na www.okorsestavou.cz/doprava

V areálu bude pro návštěvníky festivalu k dispozici zdarma stanové městečko. Proto doporučujeme: Stany a spacáky s sebou! Festivalový den si můžete zpestřit návštěvou zříceniny hradu Okoř. Pro cyklisty je v areálu festivalu hlídané místo na kola. Areál bude otevřený v sobotu 1. června od 10 hodin.

Vstupenky doporučujeme koupit včas, kapacita festivalu je limitovaná. 



Další info a předprodej na www.okorsestavou.cz.

TZ, foto archiv

Témata: Okoř se šťávou, Škwor, České srdce, Mirai, MikAel, Pokáč, Michal Hrůza, Rybičky 48

zavřít