Ondřej Brzobohatý zahajuje jarní Universum tour a dokončuje desku

Vydáno 15.03.2017 | autor: redakce

Po loňských třech velkých prosincových koncertech se Ondřej Brzobohatý vrací na pódia v rámci Universum Tour. Úvodní jarní zastávka proběhne 15. března v Hradci Králové. 

Ondřej Brzobohatý zahajuje jarní Universum tour a dokončuje desku Ondřej Brzobohatý zahajuje jarní Universum Tour

Loni nahrál hudbu k filmům Krycí jméno Holec nebo Anděl Páně 2. Také vyšlo album 55 Richarda Müllera, pro které zhudebnil patnáct textů Petra Uličného a pod kterým je podepsaný také jako producent. Album už si vysloužilo platinu za prodej. Není tedy pochyb, že Ondřej Brzobohatý má za sebou úspěšné měsíce. 

LIVE: Ondřej Gregor Brzobohatý roztančil sedící Forum Karlín

Na DVD vyšel záznam jeho Symphonicum Tour, jež odjel se svou kapelou a symfonickým orchestrem. A aktuálně se Ondřej intenzivně věnuje zcela jinak pojaté Universum Tour, které měla loni před koncem roku tři zastávky, včetně té v pražském Foru Karlín. Nyní následují další zastávky. 

vložte odkaz, text nemažte

Ondřej zároveň chystá album Universum. "Je to pro mne obrovsky důležitá deska, jelikož se v ní zrcadlí jak lidsky, tak muzikantsky všechno, o čem jsem v životě přesvědčený a v co věřím. Možná proto je její prenatální období delší, než jsem původně zamýšlel, což se ale, doufám, ve výsledku podepíše na její kvalitě, jakmile spatří světlo světa.

Natáčení je v plném proudu. Dotočili jsme rytmiku ke všem novým deseti písním a v tuto chvíli pracujeme s Mírou Hloucalem na aranžích dechů a smyčců. Už teď se nemůžu dočkat, jak se desce na tomhle světě bude dařit a s jakými pocity ji přijmou posluchači," dodává Ondřej. 

Universum Tour 2017 (ČR + SR)
15. 3. Hradec Králové
26. 3. Bratislava
27. 3. Zlín
10. 4. Plzeň

Témata: Ondřej Brzobohatý, Universum Tour, koncerty

zavřít