Ozzy Osbourne nečekaně spolupracuje na nové skladbě s Eltonem Johnem

Vydáno 08.01.2020 | autor: redakce

Manželka a manažerka Ozzyho Osbourna prozradila, že Princ temnoty spolupracuje na novém songu s dost nečekaným muzikantem - Eltonem Johnem. Skladba se objeví na chystaném albu.

Ozzy Osbourne nečekaně spolupracuje na nové skladbě s Eltonem Johnem Ozzy Osbourne nečekaně spolupracuje na nové skladbě s Eltonem Johnem

Sharon Osbourne novinku prozradila v pořadu americké stanice CBS The Talk. Odpovídala na otázku, co Ozzy chystá pro rok 2020.

TOP 30 nejočekávanějších koncertů roku 2020 (II.): Ozzy Osbourne, Kiss, Iron Maiden, Twenty One Pilots i Aerosmith

„Chystá spoustu věcí. Nejprve se musí dát dohromady, aby se mohl vrátit ke své kapele a dělat to, co ze všeho nejvíc miluje, což je koncertování,“ řekla. „Ano, chystá také novou muziku a je skvělá. Spousta jeho kamarádů na ní spolupracuje a dělá dokonce skladbu s Eltonem.“

Skladba by se měla objevit na chystaném albu Ordinary Man, jehož vydání je zatím ve hvězdách. Už jsme z něj ale slyšeli dva songy - Under the Graveyard a Straight to Hell.

AUDIO: Ozzy Osbourne se vytasil s další novinkou Straight To Hell. Hraje v ní Slash

Ozzy Osbourne musel zrušit plánované turné, včetně pražské zastávky v O2 areně, kvůli zranění z pádu. Jeho koncert už má náhradní termín. Objevit by se měl v Praze 13. listopadu. Koncert je již vyprodaný.

Elton John byl o víkendu na předávání Zlatých glóbů, kde jeho biografický snímek Rocketman získal dvě ceny - Taron Egerton získal cenu za nejlepšího herce (hrál Eltona Johna) a sám Elton se svým dlouholetým spolupracovníkem Berniem Taupinem získali cenu za nejlepší původní song (I’m Gonna) Love Me Again.

Text: ah

Témata: Ozzy Osbourne, Elton John, O2 arena, Ordinary Man, album

zavřít