Ozzy Osbourne zveřejnil všechny detaily své nové desky Ordinary Man. Hostuje na ní i Slash

Vydáno 15.01.2020 | autor: Aleš Harazim

Kdy se na ni můžete těšit? Kdo všechno na ní hostuje? A jak bude vypadat? To všechno a mnohem více nyní víme o nové desce Ozzyho Osbournea s názvem Ordinary Man. 

Ozzy Osbourne zveřejnil všechny detaily své nové desky Ordinary Man. Hostuje na ní i Slash Ozzy Osbourne zveřejnil všechny detaily své nové desky Ordinary Man. Hostuje na ní i Slash

Nové studiové album Ozzyho Osbourna s názvem Ordinary Man vyjde 21. února. Natáčelo se v Los Angeles ve spolupráci s Andrewem Wattem, Duffem McKaganem (Guns N' Roses) a Chadem Smithem (Red Hot Chili Peppers).

Speciálními hosty nahrávky budou Elton John, Post Malone, Slash a Tom Morello.

AUDIO: Už si můžete poslechnout společný song Ozzyho Osbourna a Eltona Johna

 

“V písni Ordinary Man je verš, kde zpívám: ‘Nechci umřít jako obyčejný člověk,’ což si myslím, že se fakt nestane," říká Ozzy se smíchem.

TOP 10 nejočekávanějších zahraničních alb roku 2020: Ozzy Osbourne, The Cure, Foo Fighters i Green Day

Deska vyjde jako standardní CD, deluxe CD, černý vinyl a deluxe barevný vinyl, picture disc a samozřejmě digitálně. Navíc každý fyzický nosič bude obsahovat unikátní kód, který umožní kupujícímu zasázkařit si a mít možnost vyhrát více než 300 Ozzyho cen, včetně vstupů na některý z koncertů v roce 2020 v rámci No More Tours 2, osobní setkání s Ozzym, dárkový certifikát z Ozzyho oficiálního obchodu a mnoho dalších.

"Užil jsem si při natáčení tolik srandy jako nikdy při vzniku žádného svého předchozího alba," říká Ozzy. "Natočili jsme ho rychle, což se mi nepodařilo od dob debutového alba Black Sabbath. Tohle byl úplně jiný proces, který jsem si fakt užil."

A hosté? "Všechno to do sebe prostě zapadlo," vysvětluje Ozzy účast hudebních hvězd. "Slash je můj drahý přítel, stejně tak i Elton. Když jsem psal Ordinary Man, vzpomněl jsem si na starou Eltonovu píseň a řekl jsem Sharon: ‘Zajímalo by mě, jestli by si ji se mnou nezazpíval.' Zeptali jsme se ho a on souhlasil. Zazpíval a zahrál na piano. Pecka.”

Text: ah, TZ

Témata: Ozzy Osbourne, Ordinary Man, Elton John, album, Slash

zavřít