Pekař a Jakub Děkan se opět spojí na turné, s fanoušky vyrazí na prohlídku měst, ve kterých zahrají

Vydáno 12.09.2017 | autor: redakce

Pekař a Jakub Děkan opět spojí svoje síly a navážou na úspěšné jarní turné. Pokračování Malýho velkýho tour nese název Pekařův Děkan - Děkanův Pekař a odstartuje 27. října v Táboře.

Pekař a Jakub Děkan se opět spojí na turné, s fanoušky vyrazí na prohlídku měst, ve kterých zahrají Pekař a Jakub Děkan se opět spojí na turné, s fanoušky vyrazí na prohlídku měst, ve kterých zahrají

Společné jarní turné bylo natolik úspěšné, že na mnoha zastávkách bylo vyprodáno a zájemci se na koncert pro velký zájem nedostali. Celková návštěvnost překvapila jeho organizátory i samotné umělce. Nasnadě tedy bylo vydat se na další štaci. 

Pekař interview: Kuba Ryba mi staví vejminek, tetování od něj vypadá jak z kriminálu

Pro nadcházející koncerty připravil Pekař nový playlist, do kterého zařadil několik nových písní včetně chystaného singlu Dvě duše. Obě party zahrají s pozměněnými sestavami doprovodných skupin, které se už úspěšně prezentovaly na desítkách letních festivalů.

"Rádi bychom během turné poznali nejen lidi na koncertech, ale i města, která navštívíme. Vyzýváme tedy naše fanoušky: Ukažte nám vaše město! Na každou koncertní zastávku chceme dorazit dříve a s místními vyrazit na prohlídku města z místa setkání, které pokaždé předem sdělíme na sociálních sítích," prozrazuje postranní úmysly Pekař.

Pekařův Děkan - Děkanův Pekař Tour:
27/10 Tábor Milenium
28/10 Chlumec nad Cidlinou Sokolovna
3/11 Plzeň Šeříkovka
4/11 Chrudim Rklub
10/11 Česká Třebová
11/11 Kutná Hora Planet MC
16/11 Nový Jičín MC Drago
17/11 Trhový Štěpánov
18/11 Děčín
24/11 Vimperk Calypso
25/11 České Budějovice K2
1/12 Strážnice
2/12 Olomouc S klub

tz, jm

Témata: Pekař, Jakub Děkan

zavřít