Phil Collins nevylučuje comeback Genesis. Za bicí by mohl usednout jeho syn Nic

Vydáno 28.08.2018 | autor: redakce

Už jedenáct let doufají fanoušci Genesis, že britská artrocková skupina ještě neřekla své poslední slovo. Naděje, že bude jejich přání vyslyšeno, nyní stouply - zpěvák a bubeník Phil Collins se totiž nechal slyšet, že by se případnému návratu nebránil. 

Phil Collins nevylučuje comeback Genesis. Za bicí by mohl usednout jeho syn Nic Phil Collins nevylučuje comeback Genesis. Za bicí by mohl usednout jeho syn Nic

"Neřekl bych, že je to nemožné," uvedl Collins pro magazín Rolling Stone. Za bicími by si prý dokázal představit svého syna Nica. "Já, Mike Rutherford a Tony Banks jsme si stále velmi blízcí. Nedokážu si představit, jaké by to bylo, kdybych nehrál na bicí, ale vše je možné," vysvětlil.

Phil Collins: Ještě nejsem mrtev, vracím se na pódia!

Bubnování se Collins vzdal kvůli svým chronickým problémům se zády. Na jeho loňském sólovém turné ho proto doprovázel syn Nic. Jeho výkon se prý zamlouval i ostatním členům Genesis, kteří se přišli podívat na koncert do Londýna. 

Genesis vznikli v roce 1967, v první etapě byli aktivní do konce devadesátých let. V letech 2006 a 2007 se na pódia vrátili. Od turné The Turn It On Again však jejich činnost opět utichla. Poslední řadové album Calling All Stations se datuje už do roku 1997.

jm

Témata: Genesis, Phil Collins, Nic Collins

zavřít