Plaské kulturní léto zahájí Fast Food Orchestra, v příštích týdnech vystoupí i Wohnout, UDG, Hentai Corporation a další

Vydáno 12.05.2017 | autor: redakce

Léto 2017 chystá pro západní Čechy spoustu zábavy. Už 13. května vypukne v Plasích multižánrový řetězec koncertů a festivalů s více než pestrým žánrovým přesahem.

Plaské kulturní léto zahájí Fast Food Orchestra, v příštích týdnech vystoupí i Wohnout, UDG, Hentai Corporation a další Fast Food Orchestra zahájí Plaské kulturní léto.

Plaské kulturní léto 2017 nabídne po patnáct prázdninových a zářijových večerů přes 27 uměleckých seskupení, ale i jednotlivých interpretů. Společně s Knížecím pivovarem, který současně přichází s bohatým doprovodným programem se tak chystá neopakovatelná příležitost užít si víkendové kulturní a hudební zážitky.

Fast Food Orchestra interview: Není nic lepšího, než pod sebou slyšet lidi zpívat texty našich písní

Díky žánrově odlišným večerům si na své přijde jak klasik folkař, tak metalový fanda. Během Plaského kulturního léta ale zahrají jak mladí čeští interpreti, tak kapely, které na scéně působí už celá desetiletí. První akce odstartuje Plaské kulturní léto v reaggae a ska rytmech už 13. května za doprovodu Fast Food Orchestra a dalších žánrově podobných kapel.

vložte odkaz, text nemažte



Milovníky starých dobrých zahraničních hitů nenechá chladnými revival night o měsíc později. Z dlouhého výčtu interpretů, na něž se lze těšit, stojí za zmínku mimo jiné kapela Arakain, američtí Satisfaction, Monkey Bussines,
kteří zahrají jako součást programu Knížecího summer festivalu 19. srpna. Nelze opomenout ani například UDG,Wohnout nebo Hentai Corporation.

Kromě těchto notoricky známých jmen se ale na pódiu vystřídají i další interpreti a interpretky, díky nimž nahlédnete pod pokličku současné české hudební scény. Vystoupí Bára Zemanová & Band nebo funkoví Filip Zangi & PURPUR.

Plaské kulturní léto uzavře poslední rocková noc 29. září, kde zahrají Wohnouti nebo rock'n'rolloví ILL Fish. Celý festival bude doplňovat i bohatý doprovodný program.

tz, jm

Témata: Plaské rockové léto, Fast Food Orchestra, Wohnout, Hentai Corporation, UDG, Arakain, Monkey Business, Bára Zemanová, ILL Fish

zavřít