Plasy zažijí Metal Core Night, vystoupí Hentai Corporation, Cocotte Minute i Kohout plaší smrt

Vydáno 01.09.2017 | autor: redakce

Létu už skoro odzvonilo a smířit se touto smutnou skutečností vám pomůže jen pořádná muzika. Další metalová noc otřese Plasy, tentokrát v podání kapel, jejichž názvy jistě neslyšíte prvně. S létem se zkrátka můžete rozloučit pořádně bouřlivě. 

Plasy zažijí Metal Core Night, vystoupí Hentai Corporation, Cocotte Minute i Kohout plaší smrt Plasy zažijí Metal Core Night, vystoupí Hentai Corporation, Cocotte Minute i Kohout plaší smrt


Hentai Corporation

Skupina bylaz založena v Praze roku 2005, sama sebe řadí někam mezi styly thrash metal a rock 'n' roll. Vyniká svými osobitými a živelnými vystoupeními, svými neotřelými instrumentálními linkami a vokálem Radka Škarohlída. Na letošní podzim chystají Hentai Corporation coby úřadující Kapela roku v anketě Žebřík nové album. 

Hentai Corporation dokončují nové album, koncertovat budou i v Německu, Belgii nebo Francii

Cocotte Minute


Již od první desky patří CM na špičku české crossoverové scény. Kapela vyniká svým nezaměnitelným syrovým soundem a neobvyklým charismatickým hlasem zpěváka Zellera, který navíc neváhá svými texty obsáhnout témata, do kterých se většina textařů v české kotlině bojí pouštět.



Kohout plaší smrt


Kohout plaší smrt je kapela založená roku 1996 v Liberci. Jednoho dne, v nenápadně vyhlížející garáži blízko studentských kolejí, se to prostě stalo. Název byl vyřčen a osud tak zpečetěn. Po celou dobu o sobě kapela tvrdí, že hraje punk, ale vlastně ne zas tak úplně. Tu více, tu méně se v různých epizodách své existence nechala unést do žánrů příbuzných, nikdy však neopustila svou cestu, tedy hrát především to, co ji baví.

tz, jm

Témata: Metal Core Night, Hentai Corporation, Cocotte Minute, Kohout plaší smrt

zavřít