Pořadatelé Rockfestu Dačice vykázali z pódia Hentai Corporation, zpěvák se prý choval nepřístojně

Vydáno 30.07.2017 | autor: redakce

Kapela Hentai Corporation jako jedna z mála v Česku naplňuje označení "rock'n'roll" se vším všudy. Nekonvenční chování, pro které jsou známí na pódiích i mimo ně, však netolerovali pořadatelé Rockfestu v Dačicích a kapelu vykázali ze scény. 

Pořadatelé Rockfestu Dačice vykázali z pódia Hentai Corporation, zpěvák se prý choval nepřístojně foto: Hana Poláchová

"Během vystoupení kapely Hentai Corporation došlo k velkým slovním urážkám a nepřístojnostem zpěváka a z toho důvodu bylo vystoupení předčasně ukončeno. Ještě jednou se vám všem omlouváme, je nám to velice lito. Kapele jsme smlouvu vypověděli a byli vykázáni z prostor areálu," stojí na Facebooku Rockfestu Dačice. 

Hentai Corporation interview: S deskou je to jako s Němci, furt se odsouvá. Ale na podzim bude!

Po Hentai Corporation, kteří v ten den hráli i na festivalu Benátská! v libereckém Vesci, se ještě v Dačicích představily kapely Limetal, Arakain a Lucie Bílá a DeBill Heads. 

"Very danke přátelé from da Benátská noc und Rockfest Dačice, život přináší různá překvapení, v jednu chvílí tě plácaj po zádech Chase and Status Quo, že takovouhle pecku dlouho nevideli a o pár hodin pozdeji jseš napaden za to, že jseš teplej a nechces fotku s Luckou Angel of Death Bílou," reagovala na svém Facebooku vykázaná skupina.

Na sociálních sítích nyní probíhají vášnivé diskuze. Na jedné straně stojí pohoršení návštěvníci festivalu, na té druhé pak ti, kteří říkají, že se jedná o chybu organizátorů. Ti totiž podle nich měli vědět, co můžou od kapely očekávat. 

vložte odkaz, text nemažte


Takhle si šli Hentai Corporation v Plzni pro cenu Žebřík 2013. Foto: Petr Tibi

Hentai Corporation se těší bohaté fanouškovské základně, která je letos na jaře dovedla až k zisku ceny Žebřík v kategorii Skupina roku. Kapela tak navázala na svůj úspěch z roku 2013, kdy si členové přišli pro ceny jako nazí bobři.

Hudební ceny Žebřík 2016: Zpěváky roku jsou Tomáš Klus a Ewa Farna, za nejlepší skupinu fanoušci zvolili Hentai Corporation

jm, foto: Hana Poláchová (Benátská 2017!), Daniel Salač, Petr Tibi

Témata: Hentai Corporation, rock'n'roll, Rockfest Dačice

zavřít