Prague Conspiracy opouští zpěvačka. "Přestali jsme se shodovat," říká Aneta Galisová

Vydáno 21.09.2017 | autor: redakce

Kapelu Prague Conspiracy čekají změny. Zpěvačka Aneta Galisová se totiž rozhodla sestavu opustit. Na Facebooku uvedla, že se chce vydat jiným směrem, kromě toho očekává narození dítěte. Poslední koncert se skupinou odehraje 17. října. 

Prague Conspiracy opouští zpěvačka. Prague Conspiracy opouští zpěvačka. "Přestali jsme se shodovat," říká Aneta Galisová

Galisová zpívala v Prague Conspiracy šest let, v poslední době však cítila, že potřebuje jít jiným směrem. "Zpočátku jsem ty pocity nechávala být, ovšem nabyly takových rozměrů, že kdybych je dál ignorovala, nebyla bych upřímná k sobě, ke klukům ani k vám. Honilo se mi hlavou, že nejsem na správném místě, nepociťuji sounáležitost, užívám si jiné plody života. Že utíkám někam, kde rokenrol, Jack Daniels a omlácený zadek z D1 už není to, co mě činí šťastnou," uvedla zpěvačka.

Prague Conspiracy interview: Posun na naší nové desce je zásadní

V současnosti očekává Aneta narození potomka, rozhodně však její těhotenství není jediným důvodem odchodu. "Časem jsme se přestali shodovat na fungování kapely, na tvorbě i jistých lidských rovinách, vyčpěla nám chemie a nebylo tedy kam se dál posouvat. Než abych to nechala hnít, rozhodla jsem se z této cesty sejít a žít život po svém. Jak jsem zmiňovala, není v mých silách v pár slovech popsat, co toto rozhodnutí všechno obnáší, ale můžu určitě říct, že jsem pangalakticky vděčná za tuto životní příležitost," shrnula. Celé její prohlášení si můžete přečíst na Facebooku. 

Poslední koncert odehraje Aneta Galisová s Prague Conspiracy 17. října v pražkém Futuru. 

Témata: Aneta Galisová, Prague Conspiracy

zavřít