Proti Kanyemu Westovi se podepisuje petice. Fanoušci Davida Bowieho nechtějí, aby prznil jeho písně

Vydáno 21.01.2016 | autor: redakce

V posledních dnech se vyrojily spekuluce, že Kanye West se chystá natočit album coververzí Davida Bowieho. Chce tím prý uctít jeho památku. Ačkoliv sám rapper informaci nepotvrdil, už proti němu lidé na internetu brojí. Podepisuje se petice, aby Bowieho nechal v klidu spát. 

Proti Kanyemu Westovi se podepisuje petice. Fanoušci Davida Bowieho nechtějí, aby prznil jeho písně Kanye West obdivoval Davida Bowieho

Není to poprvé, co musí Kanye West čelit peticím proti jeho osobě. Když se loni schylovalo k jeho vystoupení na festivalu Glastonbury, rockoví fanoušci proti jeho účasti protestovali. West pak nasadil všemu korunu, když se během své show prohlásil za největší žijící rockovou hvězdu. 

HITPARÁDY (29.): David Bowie ovládl světové žebříčky. V USA má poprvé nejprodávanější album

Možná proto Bowieho fanoušci pochybují o jeho soudnosti a bojí se případného zneuctění památky svého idolu. Jeho údajné plány dokonce označují za svatokrádež. Sám prostořeký rapper se přitom obdivem k zesnulému zpěvákovi nikdy netajil. "David Bowie byl jednou z mých největších inspirací, byl kreativní, odvážný, zanechal nám tu kouzlo své osobnosti." komentoval například na Twitteru jeho nečekané úmrtí v důsledku rakoviny.

POST SCRIPTUM (26): Padající Madonna, znásilněný Drake, sabotující Kanye West

Je ale ve hvězdách, jestli vůbec album Bowieho předělávek West chystá. Aktuálně má před vydáním své vlastní řadové desky. Novinka SWISH vyjde 11. února, skoro 3 roky po předchozím záseku Yeezus. 

dailymail.co.uk, jm

 

zavřít