Putovní Létofest zavítá do Českých Budějovic, zahrají Wanastowi Vjecy, Ewa Farna nebo Mandrage

Vydáno 19.07.2017 | autor: redakce

Série jednodenních festivalů v osmi městech po celé České republice začala minulý víkend. Už 22. července pokračuje Létofest v Českých Budějovicích. Vystoupí Wanastowi Vjecy, Ewa Farna, Marek Ztracený, Mandrage, Rybičky 48 nebo Tata Bojs. Připraven bude i doprovodný program.

Putovní Létofest zavítá do Českých Budějovic, zahrají Wanastowi Vjecy, Ewa Farna nebo Mandrage Putovní Létofest zavítá do Českých Budějovic, zahrají Wanastowi Vjecy, Ewa Farna nebo Mandrage

Od poloviny července až do začátku září se téměř každou sobotu postupně v osmi českých městech uskuteční rodinný festival Létofest. Ten přiveze české hvězdy v čele s kapelou Wanastowi Vjecy, která o sobě v loňském roce dala vědět novým albem Alchymie. Písně z této nové desky, ale také hity jako Vlkodlak a Tak mi to teda nandey rozhodně roztančí dav na každé ze zastávek, jelikož "Wanastovki" jsou hlavní hvězdou ve všech osmi městech.

FESTIVALY 2017: NEJVĚTŠÍ PŘEHLED LETNÍCH OPEN AIRŮ NA ČESKÉM INTERNETU

Fanoušci se mohou těšit také na Marka Ztraceného, který s sebou na některé koncerty přiveze Martu Jandovou, dále také na Ewu Farnou, Michala Hrůzu s Kapelou Hrůzy,  Mandrage, Slzu, Lenny, slovenské punkáče Iné Kafe a mnoho dalších.

vložte odkaz, text nemažte

V čase mezi hlavními koncerty budou moci návštěvníci objevovat nové regionální kapely. Na každé ze zastávek je čeká až pět místních mladých kapel, které dostanou šanci vystoupit před početným publikem Létofestu na druhém pódiu.

Specialitou brněnské zastávky 19. srpna bude vystoupení Karla Gotta a také spolupráce s brněnskou fotbalovou ikonou, Petrem Švancarou. Koupí vstupenky přes jeho webové stránky mohou fanoušci přispět na údržbu stadionu Za Lužánkami, kde se akce také uskuteční.

Připraven je také bohatý doprovodný program i možnost podpořit nadaci Můj nový život pro onkologické pacienty, která pomáhá vracet pacienty a jejich rodiny do běžného života. Tyto rodiny s dětmi budou mít bezplatný vstup na akci, spojený se speciálním programem.

Areál festivalů se otevírá hned po poledni a první kapela odstartuje vystoupení ve 13 hodin. Hudební produkce pak bude pokračovat do půlnoci.

tz, jm, foto: Lucie Levá, archiv

Témata: Létofest, Wanastowi Vjecy, Ewa Farna, Marek Ztracený, Mandrage, Rybičky 48Tata Bojs, Slza, Lenny

zavřít