Původní Guns N' Roses konečně v Praze: Axl, Slash a spol. zahřmí na letišti v Letňanech!

Vydáno 05.12.2016 | autor: redakce

Ožívající Guns N' Roses a jejich veleúspěšné Not In This Lifetime Tour se nezastaví ani v roce 2017, kdy se představí na více než třiceti stadionech v Evropě a Severní Americe. Turné, které produkuje společnost Live Nation, začne 27. května 2017 v Dublinu a zastaví se v osmnácti evropských městech. Pražský koncert proběhne 4. července na letišti v Letňanech.

Původní Guns N' Roses konečně v Praze: Axl, Slash a spol. zahřmí na letišti v Letňanech! Původní Guns N' Roses konečně v Praze: Axl, Slash a spol. zahřmí na letišti Letňanech!

Více než dva miliony prodaných vstupenek na letošní koncerty dokazují, že pozice Guns N' Roses, jakož i rockové hudby samotné, je silnější než kdykoliv předtím. Kapela se letos dala dohromady po více než dvaceti letech, kdy mezi členy vládla nevraživost. Nyní uvidí Axla, Slashe a spol. konečně po letech také čeští fanoušci. 

RETRO: Guns N' Roses v Praze v roce 1992: 16 převleků Axla, výbuchy a k tomu Faith No More a Soundgarden

Zajímavostí je, že frontman Axl Rose se na letišti v Letňanech představil i letos, jen s jinou kapelou. V květnu totiž zaskočil na pozici zpěváka AC/DC za Briana Johnsona, který musel kvůli problémům se sluchem s vystupováním skončit. 

vložte odkaz, text nemažte

Cena vstupenek se pohybuje v rozmezí 1 490 až 3 590 Kč. Seženete je v síti Ticketpro. Předprodej začíná v pátek 9. prosince. Členové fanklubu a Live Nation klubu budou ve výhodě, pro lístky mohou spěchat už 5., respektive 7. prosince. 

tz, jm

Témata: Guns N' Roses, Axl Rose, Slash, koncerty, Letňany

zavřít