Queen a Adam Lambert oznámili evropské turné. Do Česka nepřijedou, nejblíž budou v Berlíně a Mnichově

Vydáno 25.09.2019 | autor: redakce

Po úspěšné americké části se Queen a Adam Lambert s The Rhapsody Tour v roce 2020 konečně vypraví také do Evropy. Čechům budou nejblíže 24. června v Berlíně a o pět dní později v Mnichově.

Queen a Adam Lambert oznámili evropské turné. Do Česka nepřijedou, nejblíž budou v Berlíně a Mnichově Queen a Adam Lambert oznámili evropské turné. Do Česka nepřijedou, nejblíž budou v Berlíně a Mnichově

Show inspirovanou filmovým trhákem Bohemian Rhapsody uvidí diváci v jedenácti městech Starého kontinentu, přičemž třeba v Londýně vystoupí kapela hned pětkrát. Úvodní zastávkou evropské části turné bude 24. května italská Boloňa, tou poslední se stane 1. července dánská Kodaň.

TOP 5 koncertů Queen a Freddieho Mercuryho: Zbořili Wembley i Live Aid, sílu měl také zpěvákův tribute

Queen ale nezamíří pouze do Evropy. Už v lednu 2020 se vypraví na pár koncertů do Asie, v únoru budou putovat Austrálií a Novým Zélandem.

Pět nejzásadnějších faktických chyb filmu Bohemian Rhapsody: Tvůrci klamou o rozpadu Queen i diagnóze AIDS

Jejich stadionové turné po Severní Americe navštívilo letos v létě přes 400 tisíc fanoušků. Vzhledem ke "Queenmánii", která vypukla díky loňskému filmu Bohemian Rhapsody v hlavní roli s Rami Malekem, se dá očekávat velký úspěch i na dalších kontinentech.

V České republice jsme show Queen s Adamem Lambertem za mikrofonem viděli již dvakrát, a to v letech 2015 a 2017. Někdejší finalista soutěže American Idol zpívá s legendární skupinou již od roku 2011. Z původní sestavy "Královny" zůstávají Brian May a Roger Taylor. 

jm

Témata: Queen, Adam Lambert, Bohemian Rhapsody, Freddie Mercury

zavřít