Rihanna vydá album ANTI, v červenci ho přiveze do pražského Edenu

Vydáno 23.11.2015 | autor: redakce

Rihanna se před vydáním alba ANTI rozhodla mlčet, a tak fanoušci o novince vlastně pořád mnoho neví. Podle kuloárních zdrojů by ale měla vyjít už za pár dní. Zpěvačka k ní už ohlásila světové turné - a Praha na seznamu nechybí. Rihanna vystoupí 26. července 2016 v Edenu. 

Rihanna vydá album ANTI, v červenci ho přiveze do pražského Edenu Rihanna chystá album ANTI

Termíny Anti World Tour oznámila Rihanna na svém oficiálním webu. Sérii koncertů odstartuje 26. února v San Diegu, do Evropy se přesune v červnu. 26. července ji pak uvidí fanoušci v pražské Eden Aréně, známé i jako Synot Tip Aréně. Speciálními hosty na kompletní evropské části turné, včetně Česka, budou The Weeknd a Big Sean. 

Vstupenky budou v prodeji od čtvrtka 3. prosince 2016 v sítích Ticketportal, Ticketpro a na LiveNation.com. Členové klubu TIDAL budou mít přístup k exkluzivnímu předprodeji vstupenek od pondělí 30. listopadu od 10:00 hodin do středy 2. prosince 10 hodin. Členové mohou najít podrobnosti o nákupu vstupenek po přihlášení do svých TIDAL účtů, a to pomocí webového prohlížeče, desktop aplikace nebo mobilní aplikace. Noví uživatelé se mohou přihlásit na TIDAL.com. Cenové rozpětí lístků organizátoři ještě upřesní.

AUDIO: Z Rihanny je metalistka. Díky Korn

Rihanna vydá nové studiové album po třech letech, z předchozí studiovky Unapologetic se zrodil například hit Diamonds. Deska dobyla první pozice hitparád v USA i Velké Británii. Z nového materiálu mohli posluchači ochutnávat v průběhu celého letošního roku, velkým hitem se stala píseň FourFiveSeconds, kontroverzní videoklip plný krve pak vznikl k songu Bitch Better Have My Money

rihannanow.com, jm

zavřít