Rock for People zveřejnil harmonogram jednotlivých dní. Zjistěte, kdy vystoupí Paramore nebo Die Antwoord

Vydáno 16.06.2017 | autor: redakce

Festivalový program letošního ročníku Rock for People je již známý. Fanoušci si tak můžou zapsat, kdy uvidí Paramore, Die Antwoord, Evanescence, Foster The People, Mastodon a další hvězdy. Začíná se již 3. července Večírkem pro nedočkavé, poté bude program pokračovat po další tři dny. 

Rock for People zveřejnil harmonogram jednotlivých dní. Zjistěte, kdy vystoupí Paramore nebo Die Antwoord Die Antwoord na Rock for People vystoupí 4. července

Festivalový program dá od pondělí 3. do čtvrtka 6. července vybrat jak těm, kteří se těší na největší hvězdy tak těm, kteří pravidelně vyhledávají šanci být u těch výjimečných okamžiků, kdy přímo před jejich očima začínají svítit budoucí hvězdy světových pódií. "Je to jednoduché: Chceme, aby ti, kteří jedou na dobře známé kapely nebo osvědčené borce hitparád, našli na některé alternativní stage své nové favority a aby fandové, přísahající třeba na punkovou revoltu nebo alternativu zjistili, že i kapela která dostala Grammy nebo občas plní stránky bulvárnějších médií, umí po čertech dobře hrát a bavit," shrnuje s úsměvem programový ředitel festivalu Michal Thomes.

RECENZE: Paramore zanevřeli na rock, z Hayley Williams je popová princezna

Festival otevře 3. července Večírek pro nedočkavé. 4. července se program rozproudí na všech scénách. Ještě než nastoupí nejočekávanější z headlinerů, jihoafričtí Die Antwoord se svojí opulentní, ujetou a skvěle dotaženou show, objasní neméně slavní američtí Cage the Elephant, proč mají v kufru čerstvou Grammy. Zajímavou exkurzi na špičku současné britské HM scény nabídnou strmě vzhůru stoupající Moose Blood, to nejlepší z kanadského HC pro změnu představí Comeback Kid.

vložte odkaz, text nemažte

Na 5. července slibuje porci skvělého australského hardcoru v podání Deez Nuts nebo britské hvězdy na vzestupu Spring King. Splnění snů mnoha fanoušků přinese koncert amerických Paramore i heavy metalových experimentátorů Mastodon a závěr třetího festivalového dne bude patřit muži, který sám dokáže ohromit hlouček kolemjdoucích na ulici stejně jako desetitisícový dav: Fenomenálnímu beatboxerovi a mistrovi loopingu Dub FX.

SOUTĚŽ: Celofestivalový pass na Rock for People

Závěrečnému dni 6. července budou dominovat americké fenomény: goth rockové ikony Evanescence, originální tanečně popoví Foster The People, kapela zakladatele Sonic Youth The Thurston Moore Group či ikonická hvězda elektronické scény The Bloody Beatroots Live, která celý festival zakončí. Zaujmou ale jistě i skvěle v Británii akcelerující Lower Than Atlantis nebo fenomenální australská smršť v podání charismatických Cash Savage & The Last Drinks.

Vstupenky jsou v prodeji na www.rockforpeople.cz. Aktuální edice celofestivalových pasů je v prodeji za cenu 2000 Kč. K dispozici jsou také jednodenní vstupenky, kombinované vstupenky na festival a do kempů nebo combotickety na Rock for People a slovenský festival Pohoda.

tz, jm

Témata: Rock for People, Paramore, Evanescence, Die Antwoord, Mastodon, Cage The Elephant, Foster The People

zavřít