Roger Waters zahraje v Praze hned dvakrát, v O2 areně přidává pro velký zájem koncert

Vydáno 17.10.2017 | autor: redakce

Roger Waters přidává v Praze pro velký úspěch druhý koncert. Kromě už avizovaného vystoupení 27. dubna v O2 areně zahraje na témže místě i o den později. Vstupenky na přidaný koncert budou v prodeji od 18. října. 

Roger Waters zahraje v Praze hned dvakrát, v O2 areně přidává pro velký zájem koncert Roger Waters zahraje v Praze hned dvakrát, v O2 areně přidává pro velký zájem koncert

Turné je pojmenováno podle skladby Us And Them z roku 1974, z alba Pink Floyd The Dark Side of the Moon. To se pyšní mnohamilionovými prodeji po celém světě. "Na turné představíme zcela novou show," řekl Roger Waters. "Bude to směs skladeb z mé dlouhé hudební kariéry, písničky z období s Pink Floyd a některé mé nové věcí. Pravděpodobně 80% z toho bude starý materiál a 20% pak nový, ale vše bude spojeno obecným tématem. Bude to skvělá show, to vám slibuji. Bude to velkolepé, tak jako v případě všech mých předešlých show..."

RECENZE: Roger Waters má stále co říct, i když podobnými prostředky jako před lety

Živá vystoupení Rogera Waterse jsou proslulá - jsou zážitkem pro všechny smysly se špičkovou a nejmodernější vizuální produkci a úchvatným kvadrofonním zvukem. Toto nové turné slibuje, že nebude v tomto ohledu výjimkou, že se stane inspirujícím diváckým zážitkem.



Turné Rogera Waterse Us+Them je prvním evropským koncertním turné od úspěšného The Wall Live (2010-2013), které se v roce 2013 zastavilo i v České republice. Celkem 219 vyprodaných koncertů turné navštívily více než 4 miliony fanoušků po celém světě a turné dosáhlo nejvyšších hrubých příjmů v historii.

tz, jm

Témata: Roger Waters, Pink Floyd, Us+Them

zavřít