Ross From Friends se představí s kapelou v rámci klubovky Motif

Vydáno 10.03.2019 | autor: Markéta Koloničná

Z hlubin Boiler Roomu, z výšin Coachelly přijíždí svěží závan elektroniky. Ross From Friends je známý svými mixy, které jdou přes hranice žánrů, technickou precizností, showmanstvím, ale i šílenými svetry. V Roxy se představí 16. května. 

Ross From Friends se představí s kapelou v rámci klubovky Motif Ross From Friends se představí s kapelou v rámci klubovky Motif

Jeho show nebude jen o mašinkách. V rámci noci Motif si do Roxy přiveze na pomoc i dva spoluhráče na saxofon, klávesy a elektrickou kytaru! Felix Clary Weatherall, je navíc nejnovějším přírůstkem labelu Brainfeeder. Ve své tvorbě mísí vlivy hip-hopového samplingu, osmdesátkového eurobeatu, Hi-NRG a italo disca. To vše s radostí míchá jak do samotných tracků, tak DJ setů, které jsou vždy co kus, to originál.

London Elektricity odehraje v Roxy vůbec poprvé celonoční set

Za svoji poměrně čerstvou kariéru už stačil supportovat tour Little Dragon a zahrál si na spoustě důležitých festivalů, jako jsou barcelonský Primavera Sound, londýnský Field Day, Parklife, Snowbombing nebo Dour. Jeho vystoupení na Boiler Roomu patří dnes již k legendárním. To, že ovládl hlavní slot v Berghain Panorama Baru, pak již nikoho nepřekvapí.

Poděkujme tak nejspíše jeho otci, který se svým soundsystémem projel snad všechny evropské squaty a zasel tak pravděpodobně semínko lásky svého syna k elektronické hudbě, jejíž plody si budeme moct poslechnout v květnu v Roxy.

tz, mk

Témata: Ross From Friends, Roxy

zavřít