Roxy představuje harmonogram narozeninových oslav den po dni

Vydáno 12.10.2016 | autor: redakce

V pátek 14. října začínají 24. narozeniny klubu Roxy s názvem BE24. Stejně jako každý rok nabídne Roxy společně s NoDem nabitý program. Slavit se bude letos od 14. do 28. října a v těchto dvou týdnech nás čeká pestrý program plný parties, koncertů, performance, divadel a výstav. 

Roxy představuje harmonogram narozeninových oslav den po dni Roxy slaví už 24. narozeniny

14/10 BE24: TIGA (NON STOP INC/CAN)
Páteční opening oslav si vezme na starost kanadský dj, producent a průkopník raveu Tiga. Na hudební scéně se pohybuje už přes dvacet let a díky své neúprosnosti se dostal do povědomí jako inovátor a trendsetter. Letos vydal nové album No Fantasy Required, které nám V ROXY představí.
VÍCE INFO
LÍSTKY

Říjnové narozeniny ROXY/NoD představují kompletní program

15/10 BE24: SOLARDO (Solä Recordings/UK)
Druhý narozeninový večer se Praze poprvé představí žhavé britské tech/housové duo Solardo. Na scéně se pohybují teprve od minulého roku, ale už si vysloužili podporu od jmen jako Jamie Jones, Steve Lawler, Paco Osuna nebo Skream.
VÍCE INFO
LÍSTKY

17/10 BE24: FREE MONDAYS
Co by to bylo za narozeniny bez Free Mondays. Pondělní party převezmou resident Djs, svez se s nimi na vlně kvalitní house a techno music s djs: Biodan, Dan Cooley, Manio, Michael C.
VÍCE INFO

18/10 BE24: EXPLOSIONS IN THE SKY (USA)
Úterní večer bude patřit americké post-rockové legendě Explosions In The Sky. V rámci tour k nové desce si zároveň odškrtnou premiérový koncert v ČR. Svátek pro fanoušky instrumentálního rocku.
VÍCE INFO
LÍSTKY



20/10 BE24: SOUNDZ CZECH
I tento rok nabízí ROXY a NoD v rámci narozenin výběr toho nejlepšího z české hudební scény pod hlavičkou Soundz Czech. Vyroste tu pět rozdílných pódií, které se otevřou hudebním fanouškům opět zdarma. Pět scén, třináct kapel, jeden dům. Vstup je jako vždy zdarma!
VÍCE INFO

Třináct českých kapel na pěti pódiích jako dárek pro fanoušky ROXY

21/10 BE24: MIND AGAINST (Berlin)
Původem italské duo Mind Against patří jednoznačně k tomu nejlepšímu, co současná deepová scéna nabízí. Na cestu do vesmíru vezmou celou ROXY druhý páteční večer oslav se svým silně emočním a atmosferickým setem.
VÍCE INFO
LÍSTKY

22/10 BE24: GEORGE FITZGERALD (UK), support: YOTTO
Parťák Joy Orbisona a Scuby, britský producent George FitzGerald představí svou debutou desku na druhé sobotní party. Společně s ním vystoupí i finský housový objev z Anjunadeep Otto Yliperttula známý jako Yotto.
VÍCE INFO
LÍSTKY

27/10 BE24: SETH TROXLER (USA)
Ani ve čtvrtek před státním svátkem neodpočíváme! Americký dj a producent Seth Troxler umí ve svých setech s lehkostí prolnout deepové mininal techno i funky taneční housovky.
VÍCE INFO
LÍSTKY



28/10 BE24: SOLOMUN (Diynamic/GER)
Jméno Solomun není třeba tech/housovým fanouškům představovat. Jeho loňský prosincový 6ti hodinový set patří jednoznačně mezi nejlegendárnější klubové noci v ČR. Tentokrát symbolicky uzavře výročí BE24, nechme se překvapit s čím příjde tentokrát!
VÍCE INFO

Témata: Roxy, BE24, Soundz Czech, Explosions In The Sky, Solomun, kluby, koncerty

zavřít