Roxy zažije v září tvrdou d'n'b nálož: Vystoupí Audio a Counterstrike

Vydáno 17.08.2017 | autor: redakce

Poslední zářijový víkend Roxy zažije tvrdý d'n'b line-up. Za decky se vystřídá britský producent Audio a Counterstrike. Od obou můžete čekat spoustu energie, nemilosrdnou tvrdost a surové kompozice. Připravte na 29. září veškeré síly, protože nikoho šetřit nebudou.

Roxy zažije v září tvrdou d'n'b nálož: Vystoupí Audio a Counterstrike Roxy zažije v září tvrdou d'n'b nálož: Vystoupí Audio a Counterstrike

Na scéně se Audio pohybuje už přes deset let, ale už jako teenager patřil do drum'n'basse a jungle scény a pořádal v Londýně své vlastní parties. Svým debutem To the Edge Of Reason v roce 2008 na sebe upoutal pozornost Ed Rushe a Virus Recordings, a tak s tímto labelem podepsal smlouvu. Následovalo několik průlomových hitů jako Vacuum, Headroom nebo remix Optiv & BTK Sabretooth a další 3 alba v relativně krátké době, aby dokázal veřejnosti svůj zápal pro věc a pravého ducha d'n'b.

Divoký narozeninový večírek v Roxy obstarají Eskimo Callboy

Jeho nemilosrdně tvrdá produkce připoutala i pozornost Andyho C, a tak se v roce 2014 stal součástí RAM Records. Snaží se posouvat hranice d'n'b až po nejzazší okraj, je nekompromisní a kreativní, což třeba dokazuje jeho set s A.M.C. Je také proslulý svými dvojitými dropy, kterými dostává fanoušky do naprostého šílenství.

Za decky ho doplní projekt z Kapského Města Counterstrike. Původně dvoučlenný projekt je dnes zastoupen většinou už jen Justinem Scholtemeyerem, který ale na své síle určitě neztrácí. Zakládá si na živelnosti, surových kompozicích a vysoce energickém zvuku, insporovaném metalem, technem nebo techstepem. Průkopník d'n'b na africkém kontinentu se s nikým mazlit nebude, jak se můžete přesvědčit v jednom z jeho setů. Buďte ready, protože 29. září zažije Roxy pořádně tvrdou nálož hned se dvěma headlinery.

Předprodej začíná ve středu 17. srpna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.

tz, jm

Témata: Roxy, Audio, Counterstrike, drum'n'bass

zavřít