Sabaton vyprodal pražskou Tipsport arénu. V létě zamíří na Masters Of Rock

Vydáno 13.01.2017 | autor: redakce

Švédský metalový tank potvrdil, že se těší v Česku obrovské popularitě. Poté, co zpěvák kapely Sabaton Joakim Brodén nečekaně skončil na 5. místě v anketě Český slavík, nyní s celou partou vyprodal pražskou Tipsport arénu. Kdo nestihl koupit lístky, šanci vidět Sabaton bude mít i v létě na festivalu Masters Of Rock. 

Sabaton vyprodal pražskou Tipsport arénu. V létě zamíří na Masters Of Rock Sabaton na loňském koncertě v Brně. Foto: Karel Prchal

Sabaton je prý 4. března připraven rozpoutat metalové peklo. Asistovat mu u toho bude německá legenda Accept. Vstupenky na tento večer již tedy nejsou k mání, ale ten, kdo chce vidět Sabaton, stále může zavítat na letní festival Masters Of Rock.

Návrat ztraceného syna: Sabaton otřásali Brnem

Sabaton budou jeho hlavní hvězdou a chystají zcela unikátní show. Vystoupí zde za doprovodu zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů se zcela speciálním setlistem písní, zahrnujícím i skladby, které nikdy naživo nehráli. Tato speciálně sestavená show bude jediné vystoupení v Evropě, kde se Sabaton představí za doprovodu filharmonie.

tz, jm, foto: Karel Prchal

Témata: Sabaton, Joakim Brodén, metal, Masters Of Rock

zavřít