Show Tvoje tvář má známý hlas obsadí hned dvakrát O2 arenu

Vydáno 24.03.2017 | autor: redakce

Televize Nova ve spolupráci s agenturou Live Nation připravuje hned dva koncerty úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas. Diváci si naživo vychutnají proměny svých oblíbených hvězd a jejich výkony napříč všemi třemi řadami pořadu. Koncerty proběhnou v sobotu 10. června od 14:00 a od 18:30 v pražské O2 areně.

Show Tvoje tvář má známý hlas obsadí hned dvakrát O2 arenu Show Tvoje tvář má známý hlas obsadí hned dvakrát O2 arenu, Adam Mišík se znovu převleče za Miley Cyrus

Návštěvníci koncertu se můžou těšit například na Petra Rychlého, který se předvede jako nezapomenutelný Jan Nedvěd, Markéta Konvičková okouzlí jako pohádková Elza z Ledového království a lamač dívčích srdcí Adam Mišík se bude houpat na kouli zavěšené v O2 areně jako Miley Cyrus.

TOP 7 vystoupení druhé série Tvoje tvář má známý hlas: Jan Cina, Marta Jandová nebo David Gránský

Diváci uvidí na velkolepé scéně mnoho dalších proměn, které vzbudily nejen na sociálních sítích obrovské ohlasy. Oběma koncerty provede fanoušky oblíbený moderátor Ondřej Sokol. Zábavná show Tvoje tvář má známý hlas stále hýbe Českou republikou, každou neděli k ní usedají miliony diváků. 

Vstupenky budou v síti Ticketportal v prodeji od 27. 3., a to od devíti hodin ráno. Jejich cena se bude pohybovat od 790 do 1 590 Kč.  

Témata: Tvoje tvář má známý hlas, Adam Mišík, Markéta Konvičková, Petr Rychlý

zavřít