Sinéad O'Connor se pokusila o sebevraždu, dopis na rozloučenou zveřejnila na Facebooku

Vydáno 30.11.2015 | autor: redakce

Sinéad O'Connor napsala na Facebook dopis na rozloučenou a oznámila, že se právě předávkovala. Naštěstí fanoušci zasáhli včas, okamžitě volali na policii a té se podařilo zpěvačku zachránit. Nyní je v lékařské péči.

Sinéad O'Connor se pokusila o sebevraždu, dopis na rozloučenou zveřejnila na Facebooku Sinéad O'Connor se nejvíc proslavila hitem Nothing Compares 2U

"Předávkovala jsem se. Není jiný způsob, jak získat respekt. Nejsem doma, jsem v hotelu v Irsku pod cizím jménem. Kdybych to nenapsala sem, moje děti a rodina by to vůbec nezjistily. Mohla bych tu ležet mrtvá několik týdnů a nikdo by o tom nevěděl. Jsem příšerná matka i osoba, takže jsem zůstala sama," šokovala Sinéad na Facebooku. Zpěvačka má za sebou operaci, během níž jí byla v srpnu odstraněna děloha, což se zřejmě podepsalo na jejím už tak ne zrovna dobrém zdravotním stavu.

"Oje*ali mě!" naštvala se Sinéad O'Connor a zveřejnila účet z koncertů

Interpretka megahitu Nothing Compares 2U si v dopise stěžuje na sitauci ve své rodině, finance i zmíněný zdravotní stav. Její psychika byla soudě dle některých použitých výrazů velmi nalomená. Nyní je irská zpěvačka v péči lékařů. Za zachráněný život může pravděpodobně vděčit bystrým fanouškům a Facebooku.

Její dopis si v kompletním znění můžete přečíst zde

jm

zavřít