Slipknot se vrátí do Prahy. V O2 areně představí svět hrůzy a šílenství

Vydáno 29.10.2018 | autor: redakce

Po třech letech od svého koncertu v pražské O2 areně se američtí Slipknot na stejné místo vrátí. Zahrají zde 11. června příštího roku. Slibují, že představí svůj svět šílenství a hrůzy. 

Slipknot se vrátí do Prahy. V O2 areně představí svět hrůzy a šílenství Slipknot se vrátí do Prahy. V O2 areně představí svět hrůzy a šílenství

Všechno to začalo koncem minulého století, konkrétně v roce 1995. V městečku Des Moines ve státě Iowa se dala dohromady partička hudebníků a společně založili skupinu s názvem Slipknot. Krátce poté se Slipknot etablovali jako projekt prezentující se směsí tajemné, agresivní a provokativní hudby moderní doby.

LIVE: Metalové božstvo ze Slipknot rozpoutalo v Praze šílenství

K dnešnímu dni byli Slipknot nominováni na deset cen Grammy, získali ji v roce 2006 za skladbu Before I Forget. Dále jim bylo po celém světě uděleno 13 platinových a 44 zlatých desek. Jejich videa mají na kanále YouTube 2,5 miliardy zhlédnutí. Fanouškovská základna Slipknot je stejně tak neochvějná jako všudypřítomná. Poslední studiové album . 5: The Grey Chapter si výborně vedlo v nejrůznějších hitparádových žebříčcích včetně Japonska, Austrálie, Ruska nebo Německa.



Slipknot se do Prahy vracejí po třech letech od svého vyprodaného koncertu v pražské O2 areně. Vstupenky seženete v síti Ticketportal od 2. listopadu v cenách od 1 090 do 1 690 Kč. 

tz, jm

Témata: Slipknot, Corey Taylor, O2 arena

zavřít