Slza se během turné Holomráz zastavila v pražském Foru Karlín

Vydáno 08.03.2018 | autor: admin

Přes tři tisíce návštěvníků si nenechalo ujít pražskou zastávku turné Holomráz. Vůbec poprvé se Slza představila v oblíbeném koncertním prostoru Forum Karlín.

Slza se během turné Holomráz zastavila v pražském Foru Karlín Slza se během turné Holomráz zastavila v pražském Foru Karlín

"Do Fora Karlín chodíme často na zahraniční koncerty a jsme poctěni, že zde můžeme dnes vystupovat," shodli se Petr Lexa s Lukášem Bundilem. Přes hodinu trvající show nabídla známé hity kapely, ale i všechny nové písně z alba Holomráz, za které Slza během večera převzala od svého vydavatelství Universal Music platinové ocenění za milionový obrat.

Slza interview: Současný pop pro nás není jen o zvuku a písničkách, ale o celkové filozofii

Praha byla rovněž poslední zastávkou pro slovenskou zpěvačku Celeste Buckingham, která se předtím spolu se Slzou představila v Brně a Ostravě. Zazněl její největší dosavadní hit Run Run Run a s Lexou si zazpívali společný duet Na srdci. Na další duet večera si Petr přizval fanynku Terezku, se kterou zazpívali píseň Celibát.

Celý večer gradoval a během dvou přídavků Lhůta záruční a Holomráz se už Forem Karlín nesla uvolněná roztančená atmosféra. Dnes, 8. března, se Slza přesouvá do Hradce Králové a pozítří, 9. března, ji čeká Liberec.

Foto: Jindra Kodíček

Témata: Slza, Celeste Buckingham, Holomráz

zavřít