Splést si Metalliku s Red Hot Chili Peppers? Pro Bělorusy žádný problém

Vydáno 13.07.2016 | autor: redakce

Když dorazila kapela Red Hot Chili Peppers do Běloruska, zažila situaci, ve které se jako rocková hvězda první ligy už asi dlouho neocitla. Tamní celníci si ji totiž spletli s jinou slavnou formací. Podepsat si od hudebníků nechali fotky a desky Metalliky. 

Splést si Metalliku s Red Hot Chili Peppers? Pro Bělorusy žádný problém Red Hot Chili Peppers na koncertech propagují novou desku The Getaway

Red Hoti sice celníky upozornili, že je zaměnili s jinou skupinou, ti ale trvali na svém a bez podpisu rockery dál nepustili. "Snažili jsme se vysvětlit, že nejsme Metallica, ale oni stále trvali na tom, abychom se podepsali," podělila se kapela o historku na sociálních sítích. Tam zveřejnila jako důkaz i fotku, jak se na materiály Jamese Hetfielda a spol. podepisují. 

RECENZE: Red Hot Chili Peppers vypráví o svých temných potřebách

Čeští fanoušci si je snad s nikým nespletou. Uvítají je u nás už 4. září v O2 areně a očekává se, že hala bude praskat ve švech. Vždyť nedávno vydané album The Getaway ihned po vydání vyletělo na první příčku zdejší prodejní hitparády, kde se drželo celkem dva týdny. Jde o první desku Red Hot Chili Peppers po pětileté odmlce. 

vložte odkaz, text nemažte

"Nástup nového producenta v celkovém dojmu nepřinesl skoro žádná překvapení. Deska The Getaway může zaujmout své místo v polici každého fanouška. Je to album, kde temnost, drzost a melancholie občas rozevře náruč a dovolí nakouknout křehkosti. Záleží jen na tom, jaký poměr jedna malá holka, medvěd, mýval a havran zvolí," zhodnotil jednu z nejočekávanějších nahrávek roku v nedávné recenzi redaktor iREPORTu Filip Pešta

jm

Témata: Red Hot Chili Peppers, Metallica, James Hetfield, The Getaway, rock, koncerty

zavřít