Sting se vrací s programem My Songs do Slavkova u Brna. Nahrazuje zrušený koncert

Vydáno 05.11.2019 | autor: redakce

V létě musel kvůli nemoci Sting zrušit plánovaný koncert My Songs ve Slavkově u Brna a sliboval, že jej nahradí. Tak už je to oficiální. Náhradní koncert bude 5. července 2020 na stejném místě, tedy v Zámecké zahradě ve Slavkově u Brna.

Sting se vrací s programem My Songs do Slavkova u Brna. Nahrazuje zrušený koncert Sting se vrací s programem My Songs do Slavkova u Brna. Nahrazuje zrušený koncert

Sting: My Songs bude dynamická show se zaměřením na nejoblíbenější Stingovy skladby mapující kariéru tohoto sedmnáctinásobného držitele ceny Grammy. V rámci koncertu zazní písně jeho sólové kariéry, jakož i skladby skupiny The Police. Fanoušci mohou očekávat, že uslyší hity jako Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Roxanne, Demolition Man a řadu dalších, které Sting představí v doprovodu své rockové skupiny, kterou tvoří: Dominic Miller (kytara), Josh Freese (bicí), Rufus Miller (kytara), Kevon Webster (klávesy), Shane Sager (harmonika), Melissa Musique a Gene Noble (vokály).

Koncert Stinga ve Slavkově u Brna se ruší. Sting je v péči lékařů

Skladatel, zpěvák, autor, herec, aktivista Sting získal uznání ve všech těchto rolích a přesto se vzpírá snadnému označení. Narodil se v anglickém Newcastlu, v roce 1977 se přestěhoval do Londýna a spolu se Stewartem Copelandem a AndySummersem založil skupinu Police. Společně vydali pět alb, získali šest cen Grammy a v roce 2003 byli uvedeni do Rock and Rollové síně slávy.

LIVE: Sting a Shaggy v Praze předvedli, že spojení rocku a reggae může fungovat

Koncert, který se měl původně odehrát 12. července 2019, byl zrušen kvůli nespecifikovaným zdravotním potížím zpěváka. Peníze za vstupenky se vracely, takže nyní si je musejí fanoušci zakoupit znovu.

Vstupenky za cenu 1690 Kč jdou do veřejného prodeje 8. 11. v 9 hodin. Zakoupit se dají přednostně od 6. 11. v rámci Live Nation Club nebo iDNES Premium.

Text: TZ

Témata: Sting, My Songs, koncert, Slavkov u Brna

zavřít