Stroy představí nový klip Undead v premiéře v Lucerna Music Baru a na iREPORTu

Vydáno 27.06.2016 | autor: redakce

Při poslední velmi vydařené návštěvě Lucerna Music Baru Stroy pokřtili své EP Like It Or Not, které natočili v Los Angeles s legendárním producentem Alainem Johannesem (Queens Of The Stone Age, Chris Cornell, Eagles Of Death Metal). V pondělí 27. června půjde rovněž o křest - konkrétně videoklipu ke skladbě Undead, kterou najdete na výše zmíněném EP. Internetovou premiéru si o den později odbude na iREPORTu. 

Stroy představí nový klip Undead v premiéře v Lucerna Music Baru a na iREPORTu Stroy pokřtí nový videoklip 27. června v Lucerna Music Baru

Velkou změnou v kapele je post baskytaristy - do kapely se vrátil zakládající člen Marek Bero. "Uslyšíte premiérově i nový materiál, který budeme na podzim chtít hodit na desku, takže se máte na co těšit!," zve na koncert frontman Stroy Michal Skořepa.

ROCKBLOG: Stroy představují nový videoklip Like It Or Not v premiéře na iREPORTu

To vše se odehraje za podpory The Atavists. Skupina, která vznikla teprve v roce 2014, letos vydala na internetu debutové album Bad Times a toto léto jí čeká šňůra po řadě českých festivalů včetně Colours of Ostrava. Zvuk kapely vychází z fůze vlivů surfových kapel šedesátých let, garážové psychedelie a hutných stoner-rockových riffů.

vložte odkaz, text nemažte

Vstupenky v předprodeji jsou za 200 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě 250 Kč.

tz, jm

Témata: Stroy, Michal Skořepa, The Atavists, Lucerna Music Bar, koncertyQueens Of The Stone Age, Chris Cornell, Eagles Of Death Metal

zavřít