"Sugar Man" Rodriguez bude historicky nejstarším účastníkem festivalu Rock for People

Vydáno 21.12.2017 | autor: redakce

Hlavní hrdina jednoho z nejpozoruhodnějších příběhů historie moderní hudby Sugar Man Rodriguez  bude psát další českou kapitolu. Slavný americký folk-rockový zpěvák a písničkář po vyprodaném Foru Karlín zahraje tentokrát pod širým nebem - na festivalu Rock for People. Ten proběhne v Hradci Králové od 4. do 6. července.

"Sugar Man" Rodriguez bude historicky nejstarším účastníkem festivalu Rock for People

"Sixto Rodriguez pro mě jednoznačně patří do kategorie 'must see'. Jeho neuvěřitelný životní osud zná díky oscarovému snímku Pátrání po Sugar Manovi celý svět. Zatímco on pracoval ve Státech jako dělník, staly se jeho písně symbolem boje za svobodu pro celou generaci Jihoafričanů," popisuje šéf Rock for People Michal Thomes. A dodává: "Vidět tohohle charismatického umělce naživo, navíc téměř v den jeho šestasedmdesátých narozenin, patří k zážitkům, které si budete pamatovat." Rodriguez bude nejstarším umělcem, který kdy na Rock for People vystoupil.

LIVE: Rodriguez patří na Woodstock, ne do Fora Karlín

Rock for People se uskuteční od 4. do 6. července v hradeckém Festivalparku. Vstupenky jsou v prodeji na www.rockforpeople.cz. Aktuální edice celofestivalových pasů je do 31. 12. 2017 v prodeji za cenu 1600 Kč. Z line-upu Rock for People 2018 jsou zatím potvrzeni například legendární The Prodigy či memphisští rockeři Skillet. Poprvé se českému publiku představí kapely In This Moment, Sick Puppies nebo Pop Evil.

tz, jm

Témata: Rock for People, Sugar Man, Sixto Rodriguez

zavřít