Summer Punk Párty ve Volyni láká na Get The Shot nebo Total Chaos

Vydáno 01.08.2019 | autor: redakce

Léto se láme do své druhé poloviny. To mimo jiné znamená, že se blíží už osmý ročník Summer Punk Párty festivalu, který pravidelně rozburácí prostory malebné prvorepublikové plovárny v jihočeském městečku Volyně. Letošní termín je 16. a 17. srpna a podobně jako v minulých letech se představí celkem patnáct kapel.

Summer Punk Párty ve Volyni láká na Get The Shot nebo Total Chaos Summer Punk Párty ve Volyni láká na Get The Shot nebo Total Chaos

Mezi největší hvězdy letošního ročníku patří kanadská hardcorová mlátička Get The Shot, která loni na Mighty Sounds a Fajtfestu dokázala, že si razí cestu mezi žánrovou špičku. V té už v punkových vodách naopak dávno je další headliner tohoto roku - americká partička Total Chaos. A nechybí ani velká jména z české scény - punk-rockový prapor ponesou Punk Floid nebo Exni!to, tvrdší žánry pak budou reprezentovat Skywalker nebo Hentai Corporation.

Hentai Corporation v Plzni: Živelná smršť převálcovala Divadlo Pod Lampou

Dvě velmi zajímavé kapely dorazí také ze země našich slovenských přátel - Slobodná Európa, která letos slaví úctyhodných 30 let, a kapelně o více než polovinu mladší, přesto ale velmi oblíbení, From Our Hands! Z dalších jmen určitě nesmíme opomenout ani The Gangnails, Better Way, Satisfucktion, Kung-Fu Girlz nebo Superteslu.

Pro návštěvníky bude jako už tradičně k dispozici oblíbený bazén, ze kterého můžou s vychlazeným pivem v ruce pozorovat dění na pódiu, zbrusu nový festivalový merchandise, stánky různých neziskovek v čele s partnerskými Show Your Help nebo speciální akustické afterpárty! Vstupenky jsou k dostání online v síti GoOut nebo na následujících předprodejních místech:

Volyně: Infocentrum
Strakonice: Temple Skate Shop
Vimperk: Hotel Zlatá hvězda
České Budějovice: MC Fabrika
Praha: Rock Café

TZ

Témata: Summer Punk Párty, Total Chaos, Get the Shot

zavřít