Sziget zve na Pink, The Chainsmokers nebo Kasabian. Levnější lístky seženete do konce května

Vydáno 30.05.2017 | autor: redakce

Sziget je festival na celých sedm dní a koná se na krásném zeleném ostrově uprostřed Budapešti. Akce s bohatým programem plným světových hvězd slaví letos 25 let. Proběhne na Ostrově svobody od 9. do 16. srpna  Ještě do 31. května seženete levnější vstupenky. 

Sziget zve na Pink, The Chainsmokers nebo Kasabian. Levnější lístky seženete do konce května Pink bude hvězdou festivalu Sziget

Sziget slibuje při 25. výročí týden trvajíc zábavu. Festival prý zkrátka nikdy nespí. Hudba, party, bary, jídlo a nabitý program, kde kromě hudby najdete skvělá divadla, cirkusy, kino, přednášky, výstavy, muzea, diskuzní panely a nespočet dalšího kulturního vyžití všeho druhu.

Pink se koncertem na Szigetu vrátí na pódia, Českou republiku bude reprezentovat Klara & The Pop

Mezi headlinery letošního programu se představí zvučná jména jako je Pink, Macklemore & Ryan Lewis, Kasabian, PJ Harvey, Wiz Khalifa, The Chainsmokers, Major Lazer a mnoho dalších. Na jednom festivalu uvidíte tolik světových hvězd pohromadě, jako nikde jinde ve střední Evropě, kromě headlinerů jsou to letos například: Alt-J, Rita Ora, Biffy Clyro, Birdy, Jamie Cullum, Rudimental a mnoho dalších. Vystoupí také Klára Vytisková se svým projektem Klara And The Pop.

Milovníky EDM scény nalákají Dimitri Vegas & Like Mike, Flume, Steve Aoki, Nervo, Paul Van Dyk a mnoho dalších, hned na několika scénách včetně obřího stanu, kde party probíhá celou noc.

Festivalový pobyt můžete spojit i s turistikou. Výletní lodě v centru Budapešti vám nabídnou přiležitost zažít party na lodi s unikátním výhledem na stovky historických budouv. Budete proplouvat pod statobylými mosty a prožijete nezapomenutelnou party na vodách Dunaje.  Sziget se odehrává v samém srdci Budapešti, v rámci festivalu tak můžete prozkoumat toto krásné a na historii bohaté město. 

vložte odkaz, text nemažte

Sziget je jeden z největších hudebních festivalů ve střední Evropě, avšak jezdí na něj lidé z více než 100 zemí celého světa. Nabízí totiž obrovské množství všech hudebních žánrů koncentrovaných na jednom místě. Denně festival navštíví až 80000 Szigeťanů a během celé doby trvání je to až 500 000. Sziget získal několikrát ocenění EFA jako nejlepší hlavní festival roku. 



Pláž na Szigetu je navíc ideální  míste, kde se zchladit v horkých letních dnech. K dispozici jsou pohodlná lehátka a koktejl bar, aby vaše festivalová letní pohoda byla kompletní. Součástí pláže je také chillout zóna, která je jako stvořená k odpočinku po prohýřené noci.

tz, jm

Témata: Sziget, Pink, Macklemore, Kasabian, PJ Harvey, Wiz Khalifa, The Chainsmokers, festivaly 2017

zavřít