Tata Bojs předvedou ve Foru Karlín audiovizuální show, která se připravovala rok

Vydáno 12.11.2015 | autor: redakce

Úspěšné turné Od A do B Tata Bojs zavítá ve čtvrtek 12. listopadu do našeho hlavního města. Pražská zastávka bude speciální, stále oblíbenější prostor Fora Karlín totiž kapele umožní naplno předvést svou audiovizuální show. 

Tata Bojs předvedou ve Foru Karlín audiovizuální show, která se připravovala rok Tata Bojs předvedou ve Foru Karlín audiovizuální show, která se připravovala rok

Díky dispozicím haly bude moci skupina a především autor scény Milan Cais dát naplno průchod svým audiovizuálním plánům a libůstkám, na nichž - jak Cais podotýká - pracuje už zhruba rok. Těšit navíc "Tatáče" může i zájem fanoušků - bude totiž plný dům.

LIVE: Brněnský koncert Tata Bojs byl radost od A do Z

Deska A / B i turné přitom sklízí pozitivní reakce návštěvníků i odborné kritiky. "Již samozřejmostí je totiž nezkrotná energie, pro kterou je formace všeobecné dobře známá. Zdá se, že bez ohledu na velikost prostoru dokážou Tata Bojs vykouzlit intenzivní atmosféru malého klubu a během jejich setu nelze necítit vlnu radosti, která z pódia i publika přímo sálá," uvedl ve své reportáži z brněnského koncertu redaktor iREPORTu Jan Čapek

V zákulisí s Tata Bojs: O turné, dobrým a špatným retru i očním kontaktu

Tata Bojs budou patřit k hlavním hvězdám vyhlášení výsledků hudební ankety Žebřík 2015. V Plzni vystoupí 11. března 2016 po boku skupin Jelen, Mydy Rabycad, No Name či rappera Marpa. 

tz, jm, foto: Petr Šrámek

 

zavřít