Thom Artway zahraje v květnu v zahradách, na turné s ním vyrazí Teepee

Vydáno 06.04.2017 | autor: redakce

Thom Artway vyjede v květnu na Acoustic Garden Tour. Svému publiku se chce přiblížit, a tak své koncerty odehraje na zahradách. Pražský koncert se bude konat 10. května v zahradě Vily Štvanice a hostem bude indie-popové duo Teepee

Thom Artway zahraje v květnu v zahradách, na turné s ním vyrazí Teepee Thom Artway zahraje v květnu po zahradách, na turné s ním vyrazí Teepee

Thom Artway představí své skladby v akustickém sólovém znění v doprovodu různých hostů. A proč si Tomáš vybral zrovna zahrady? "Koncept hraní na zahradách jsem zvolil hlavně kvůli ročnímu období, ve kterém se koná. Jaro miluju a přišlo mi více sympatické zahrát pod stromem na zahradě, než v zakouřeném klubu. Všechny koncerty pojedu bez kapely a na každém z nich budou hosté. Kamarádi Teepee z Plzně zahrají téměř na všech koncertech. Martin Harich pak v mé domovině - ve Vlachovicích. Právě tento koncert bude obohacen o další zajímavé hosty. Tak snad nebude pršet!" doplňuje Thom.

LIVE: Thom Artway nechce, abyste pod pódiem juchali. Chce, abyste poslouchali

Thom Artway, vlastním jménem Tomáš Maček, na debutové desce Hedgehog dokázal, že není jen autorem jednoho hitu, ale písničkářem, který má na to splnit si své světové ambice. Deska byla oceněna jako třetí nejlepší album roku 2016 v anketě Žebřík a Akademie populární hudby ho nominovala na ceny Anděl ve dvou kategoriích - zpěvák a objev roku.

vložte odkaz, text nemažte

Během turné ho bude doprovázet indie-folkové duo Teepee. Kapela vznikla začátkem roku 2015, když se propojil talentovaný písničkář Mejsn a kytaristka Tééra, kterou můžeme znát ze sólového projektu Kláry Vytiskové. Na speciálním koncertě v domácích Vlachovicích se objeví slovenský zpěvák Martin Harich.

Thom Artway Acoustic Garden Tour 2017:

5. 5. Hranice na Moravě, Stará střelnice
10. 5. Praha, VILA Štvanice, předprodej v síti GoOut
12. 5. Kouřim, zahrada Vinotéky č. 47
20. 5. Liberec, Lidové sady
26. 5. Vlachovice, Farma Vrbětice
27. 5. Uherský Brod, zahrada Ulité Kafé 

tz, jm

Témata: Thom Artway, Hedgehog, Acoustic Garden Tour

zavřít