Tonya Graves v Monkey Business končí, nahradí ji Tereza Černochová

Vydáno 14.12.2016 | autor: redakce

Monkey Business po šestnácti společných letech opouští zpěvačka Tonya Graves. Kapela to oznámila na sociální síti. Její místo v sestavě zaujme Tereza Černochová, která se v poslední době s Tonyou na koncertech střídala. 

Tonya Graves v Monkey Business končí, nahradí ji Tereza Černochová Tonya Graves v Monkey Business končí, nahradí ji Tereza Černochová. Foto: Petr Tibi

"Po 16ti letech společné, nezapomenutelné plavby od nás odveslovala na člunu sólové kariéry naše plavčice Tonya. Kolektiv zbylých námořníků jí přeje do další plavby klidné moře a jasnou oblohu! Budeme se s ní však dále s láskou vídat na narozeninových, vánočních a jiných výjimečných koncertech. Zároveň se na vědomost dává, že se náš parník s novou plavčicí Terezou řítí a řítit bude rozbouřeným mořem showbusinessu plnou parou stále vpřed! MBs forever!" uvedla kapela na Facebooku. 

LIVE: Monkey Business vyprodali třikrát po sobě LMB, uctili Radima Hladíka a zpívali s Danem Bártou

vložte odkaz, text nemažte

Poslední vystoupení s Tonyou Graves proběhlo 6. prosince na prvním ze tří koncertů v Lucerna Music Baru. Další dva se skupinou absolvovala Tereza Černochová.

jm, foto: Petr Tibi

Témata: Monkey Business, Tonya Graves, Tereza Černochová, funk, koncerty

zavřít