Törr vydávají po pěti letech novou desku Black'n'Roll. K té chystají i stejnojmenné zimní turné

Vydáno 22.01.2017 | autor: Nicola Bernard

Ačkoliv se zdálo, že aktivita pražské metalové kapely Törr utichla, opak je pravdou. Vydali totiž po pěti letech v pořadí již dvanácté album nesoucí název Black'n'Roll, ke kterému chystají i zimní stejnojmenné turné napříč Českou republikou. Kromě toho Törr letos slaví 40 let své existence na tuzemské metalové scéně.

Törr vydávají po pěti letech novou desku Black'n'Roll. K té chystají i stejnojmenné zimní turné Törr vydává po pěti letech novou desku Black´n´Roll. K té chystají i stejnojmené zimní turné

"Zdravíme všechny metalový fans! Konec roku 2016 nám přinesl v tuzemských vodách řádnou albovou smršť. I my jsme se stali její součástí a rozhodně nečekejte nějaký vánek... jde o pořádnou Törr metalovou bouři. Nějakou dobu to vypadalo, že spíme, ale je tomu právě naopak. CD Black'n'Roll je venku! Je na něm celkem 12 skladeb, tak se těšte na nářez. V současné době finišujeme na přípravách našeho zimního turné, které  ponese název BLACK'N'ROLL TOUR 2017. Na koncertech tohoto turné zazní několik skladeb z nového CD, ale nezapomeneme ani na starší i ty nejstarší songy, bude to nášup!" uvádí Törr na svém webu.

Törr otevírají pekelné brány

Jak již banda v čele s Otou Herešem (kytara, zpěv) po boku Radka Sladkého (bicí) a Honzou "Bartem" Bartošem (baskytara, zpěv) zmínila, deska obsahuje celkem tucet nadupaných tracků, které na Black´n´Rollu disponují celkem zajímavým zvukem. To dokazuje i ukázková skladba Hombre, která již na úvod nešetří skvělými trashovými riffy.

vložte odkaz, text nemažte

Termíny koncertů:
27. ledna - Karlovy Vary
28. ledna - Kutná Hora
03. února - Ostrava
04. února - Třinec
31. březen - České Budějovice
21. duben - Jindřichův Hradec
22. duben - Domažlice
22. květen - Stará ves u Rýmařova
13. květen - Kuřin
15. květen - Písek

Témata: Törr, Black'n'Roll, metal, koncerty, turné, Ota Hereš, Radek Sladký, Honza Bartoš

zavřít