Tourbus The Dillinger Escape Plan srazil kamion, 13 lidí bylo zraněno. Evropské turné se ruší, včetně Prahy

Vydáno 14.02.2017 | autor: redakce

Ve středu 15. února měli v pražské Lucerně zahrát The Dillinger Escape Plan, kapela je však nakonec nucena všechny zbývající koncerty evropského turné zrušit. Důvodem je vážná dopravní nehoda. 

Tourbus The Dillinger Escape Plan srazil kamion, 13 lidí bylo zraněno. Evropské turné se ruší, včetně Prahy Tourbus The Dillinger Escape Plan srazil kamion, 13 lidí bylo zraněno. Evropské turné se ruší, včetně Prahy

K havárii došlo v Polsku, kde tourbus skupiny srazil nákladní vůz. Na místě bylo 13 zraněných, podle prohlášení kapely ale naštěstí nikdo není v kritickém stavu. Další pokračování evropské šňůry je však v tuto chvíli nemožné. 

RECENZE: The Dillinger Escape Plan si stále drží správnou dávku šílenosti

"Veškeré zařízení je zničeno a jsou tam i zranění, momentálně nejsme schopni v tomto turné pokračovat. Kapela děkuje fanouškům po celé světě za jejich starost a polské policii i zdravotnímu personálu za to, jak situaci řešili. Snad se brzy zase do Evropy vrátíme," vzkázal kytarista Benjamin Weinman. 

vložte odkaz, text nemažte

The Dillinger Escape Plan měli hrát už dnes (14. února) v Německu, o den později v Praze. O koncerty přijdou fanoušci skoro ve dvaceti evropských městech. 

Pořadatel pražského koncertu Obscure Promotion se momentálně snaží s kapelou dojednat nový termín, aby lidé nemuseli vracet lístky. Více informací zatím není známo. 

Témata: The Dillinger Escape Plan, tourbus, havárie, Lucerna, koncerty

zavřít