Trent Reznor potvrdil, že Nine Inch Nails se s novým albem vrátí v roce 2016

Vydáno 22.12.2015 | autor: redakce

Velmi strohým tweetem oznámil Trent Reznor nové album svých Nine Inch Nails. Devátá řadovka amerických rockerů vyjde v zatím neurčenou dobu někdy během roku 2016. 

Trent Reznor potvrdil, že Nine Inch Nails se s novým albem vrátí v roce 2016 Nine Inch Nails v Praze v roce 2014. Foto: Matěj Slezák

"Noví NIN přijdou v roce 2016. A další věci taky." Tak krátké prohlášení na Twitteru stačilo fanouškům Nine Inch Nails, aby mohli začít slavit. Vždyť na minulou nahrávku Hesitation Marks z roku 2013 museli čekat douhých 5 let, takže jim kratší interval mezi alby rozhodně přijde vhod. "Je hezké, když se pořád pokoušíte něco objevovat  a stále se o sobě zkoušíte něco nového dozvědět. To je přesně to, co vás jako umělce vzrušuje," prozradil Reznor před časem magazínu Rolling Stone. 

LIVE: Nine Inch Nails přivezli do Prahy mrazivě dokonalou show

Nic konkrétnějšího se zatím neví. České posluchače bude přitom asi nejvíc zajímat, jestli kapela přijede znovu koncertovat i k nám. Naposledy se tak stalo v červnu 2014, kdy se NIN zastavili v pražském Foru Karlín. "NIN při každé návštěvě Prahy nabídli jedinečný hudební zážitek a této tradici zůstali věrní i v tento horký červnový večer v Karlíně. Mají stále co nabídnout, jsou stále ve skvělé formě a Reznorovi slouží ke cti, že se při tom všem stále snaží hledat nové hudební cesty," pochvaloval si tehdy náš reportér Vlastimil Beránek.

Billboard, jm

zavřít