Vánoční překvapení Nine Inch Nails: Nová deska a vinyl, kde je 37 bonusů

Vydáno 17.12.2016 | autor: redakce

Už se mohlo zdát, že loňský slib o tom, že letos vyjde nová hudba Nine Inch Nails, kapela nedodrží. Jenže NIN si překvapení pro fanoušky schovali až na závěr roku. EP Not The Actual Events vyjde 23. prosince. Kromě toho Reznor a spol. přichystali i speciální 4LP. 

Vánoční překvapení Nine Inch Nails: Nová deska a vinyl, kde je 37 bonusů Nine Inch Nails se rozhodli fanoušky překvapit na závěr roku

Nové EP obsahuje celkem 5 skladeb a podle Trenta Reznora je to "nepřátelská, docela neproniknutelná nahrávka, kterou jsme potřebovali udělat". Z původně zamýšleného dlouhohrajícího alba nakonec vzešlo EP, protože Nine Inch Nails usoudili, že je to správná délka pro vyprávění tohoto příběhu.

LIVE: Nine Inch Nails přivezli do Prahy mrazivě dokonalou show

Další specialitou, kterou kapela představuje, je 4LP podoba alba The Fragile z roku 1999. Obsahuje totiž neuvěřitelných 37 bonusů. Skupina prý postupně uvede do prodeje vinylové verze všech svých alb. 

vložte odkaz, text nemažte

Zatím poslední deska Nine Inch Nails nazvaná Hesitation Marks vyšla v roce 2013. Industriální rockeři s ní přijeli i do Prahy, kde v roce 2014 odehráli koncert v tehdy nově otevřeném Foru Karlín.

Témata: Nine Inch Nails, Trent Reznor, industriální rock, Not The Actual Events

zavřít