Vypsaná fixa představí na Střeleckém ostrově vinyl Tady to někde je. V prosinci zahraje ve Velkém sále Lucerny

Vydáno 21.05.2017 | autor: redakce

Svou aktuální desku Tady to někde je vydala Vypsaná fiXa letos v únoru. Už 31. května ji představí svým příznivcům i v podobě vinylu. Ten bude doplněný o výpravný booklet, který mapuje příběh nahrávání tohoto alba. Na podzim pak kapela vyrazí na turné, jehož vrcholem bude koncert ve Velkém sále pražské Lucerny. 

Vypsaná fixa představí na Střeleckém ostrově vinyl Tady to někde je. V prosinci zahraje ve Velkém sále Lucerny Vypsaná Fixa vystoupila v březnu na udílení Hudebních cen Žebřík. Foto: Tomáš Klíma

"Vinyl k naší poslední desce se opravdu povedl a máme z něj velkou radost. Díky většímu formátu vyniká 'čistý' vizuál našeho kytaristy Mejly a vše dokresluje netradiční bílá barva samotné desky. V obalu je vložen i speciální sešit a každý, kdo vinyl koupí, si může ve volném čase přečíst příběh vzniku nahrávky Tady to někde je," říká za skupinu Márdi.

RECENZE: Vypsaná Fixa píše novou deskou svoji budoucnost

"Napadlo nás, že takhle povedená záležitost by si zasloužila speciální akci  pro naše fanoušky, protože již mnoho z nich ví, že vinylový bůh je šampion. A tak vinyl pokřtíme samostatně. Každý, kdo přijde 31. května na ponton na Střeleckém ostrově, si ho může koupit za speciální cenu 299 korun. Kdo chce, může si k tomu pořídit i lístek na koncert do Velký Lucerny - celej tenhle balíček ho vyjde na pět stovek a ještě ke všemu tam budeme my, a rádi každýmu desku podepíšeme pro něj nebo pro někoho nebo pro každýho, komu bude určen. Před tím zahrajeme cca půlhodinovej akustickej koncert a úplně nejlepší na tom je, že celá akce je zadarmo a jediný, co člověk potřebuje, jsou chuť a nohy," dodává frontman. 

vložte odkaz, text nemažte

Kapela se přes léto bude věnovat festivalovému hraní. Na konci října ji čeká druhá část turné Tady to někde je. Bude to celkem šestnáct koncertů po velkých městech včetně Velkého sálu pražské Lucerny, kde zahraje 20. prosince. V minulosti zde měla Vypsaná Fixa už dvakrát plný sál. 

TADY TO NĚKDE JE TOUR 2017:
27. 10. Zlín – Masters of Rock Café
28. 10. Herálec – KD (společně s Mňága a Žďorp)
3. 11. Havlíčkův Brod – Oko
4. 11. Ústí nad Labem – Doma
9. 11. Hradec Králové – Denoche
23. 11. České Budějovice – Slávie
24. 11. České Budějovice – Slávie
25. 11.Chrudim – R Klub
28. 11. Brno – Sono Centrum
30. 11. Olomouc – S klub
1. 12. Uherské Hradiště – Mír
8. 12. Ostrava – Barrak
9. 12. Třinec – Tesla
15. 12. Jablonec nad Nisou – Na Rampě
16. 12.  Jindřichův Hradec – KC Jitka
20. 12.  Praha – Lucerna, Velký sál

Témata: Vypsaná Fixa, Tady to někde je, vinyl, Lucerna, koncerty, turné

zavřít