Vysmáté léto již popatnácté rozhýbe Ústecko. Postarají se o to Tomáš Klus, Divokej Bill nebo Mirai

Vydáno 09.05.2018 | autor: redakce

Jeden z největších festivalů Ústeckého kraje Vysmáté léto se uskuteční v sobotu 30. června poblíž historického centra Kadaně, v areálu, jež z jedné strany brázdí řeka Ohře a z druhé chrání Kadaňský hrad. Hvězdami tohoto ročníku budou Tomáš Klus, Divokej Bill, Michal Hrůza a mnoho dalších. 

Vysmáté léto již popatnácté rozhýbe Ústecko. Postarají se o to Tomáš Klus, Divokej Bill nebo Mirai Vysmáté léto již popatnácté rozhýbe Ústecko. Postarají se o to Tomáš Klus, Divokej Bill nebo Mirai

Město se pyšní nejen nejužší uličkou v České republice, ale také již patnáctým ročníkem festivalu Vysmáté léto. Ten zve každým rokem na svou popovou a rockovou scénu populární tuzemské kapely, které se střídají na dvou pódiích.

Vysmáté léto v Kadani hostilo Mandrage, No Name, Lenny nebo Marpa

Letos vystoupí například Divokej Bill, Mirai, Tomáš Klus, Michal Hrůza, Ben Cristovao, Jaroslav Uhlíř, Gaia Mesiah a mnozí další. A na co se mohou návštěvníci dále těšit?

Sedmdesátimetrová klouzačka, která se zde nachází, přímo láká k rychlému přesunu od Žatecké brány až ke kostelíku. Málo vody nebude. Osvěžení pro plavce v řece, pro neplavce pod "sprchou". Do vysmáté nálady vás vtáhne i dobré jídlo a pití. 

Přijďte rozhýbat festival sami nebo s celou rodinou do královského města, kde se narodil Maxipes Fík a podpořit další ročník čistého festivalu.



Veškeré další informace a podrobnosti naleznete na webu festivalu.

tz, mk

Témata: Vysmáté léto, festival, Divokej Bill, Mirai, Tomáš Klus

zavřít