Xavier Baumaxa vydá desku duetů se zpěvačkami - po tom, co vybere peníze

Vydáno 28.11.2016 | autor: Hedvika Pajerová

Informace o připravovaném albu zveřejnil svérázný písničkář na osobním i kapelním profilu na Facebooku. Jeho vydání chystá na 1. 4. 2017, fanoušci se mohou těšit na několik duetů se slavnými zpěvačkami.

Xavier Baumaxa vydá desku duetů se zpěvačkami - po tom, co vybere peníze Xavier Baumaxa vydá desku duetů se zpěvačkami - po tom, co vybere peníze

Xavier Baumaxa si s oznámením příprav nového alba příliš hlavu nelámal, omezil se na dlouhý textový status bez fotografie nebo obrázku. Avizoval, že natáčení je naplánováno na leden, závěrečné úpravy bude dělat v únoru a březnu. Hostující zpěvačky, se kterými chytá duety, by podle jeho slov měly být slavné, české i zahraniční. "Těším se na nové CD IDUETO, kde hlavní roli budou hrát ženy, vztahy s ženami a trocha toho piptí," dodává.

RECENZE: Xavier Baumaxa zvážněl, ale humor ho neopouští

Prosba o finanční podporu předem v době často úspěšných crowfundingových projektů už nikoho nepřekvapí, on se ale rozhodl tento systém obejít a požádat fanoušky o zaslání peněz na účet. "CD vyjde bez ohledu na vybranou cílovou částku, čím více vás přispěje, tím méně si budu muset půjčovat," vysvětluje. Na výběr jsou jen dvě odměny: CD poštou nebo CD a vstup na křest, kde je desku možné vyzvednout. Cena je jednotná, v obou případech se platí 300,-. Samozřejmě je možné sjednat si i soukromý koncert za 20.000,- se čtyřmi CD a čtyřmi volnými vstupy na křest.

vložte odkaz, text nemažte

Ten se koná 4. dubna 2017 v pražském Lucerna Music Baru, jestli na fanoušky čeká nějaké překvapení nebo speciální program Baumaxa neprozradil. Zatím nejsou v předprodeji ani vstupenky. Nejbližší pražský koncert se koná v pondělí 5. prosince tamtéž, vystoupí pouze sám s kytarou. Kromě tohoto koncertu stihne litvínovský bard do konce roku v Praze zahrát ještě dvakrát, chystá se i do Brna, Plzně, Teplic, Příbrami a dalších měst.

Témata: Xavier Baumaxa, Idueto, crowdfunding, křest, koncerty

zavřít