Žebřík odstartují Thom Artway, Slza a Tomáš Klus, dále vystoupí Ivan Mládek, Dan Bárta s Alicí a Vypsaná fixa. Už tento pátek!

Vydáno 05.03.2017 | autor: redakce

Druhý březnový pátek bývá v českém hudebním kalendáři každoročně vyhrazen Hudebním cenám Žebřík a nejinak tomu bude i letos - 10. března se do plzeňského DEPA2015 sjede špička domácí scény na šestihodinový ceremoniál okořeněný exkluzivními koncerty předních interpretů. Od 19 hodin se postupně představí Thom Artway, Slza, Tomáš Klus, Ivan Mládek & Banjo Band, Dan Bárta se skupinou Alice a Vypsaná fixa.

Žebřík odstartují Thom Artway, Slza a Tomáš Klus, dále vystoupí Ivan Mládek, Dan Bárta s Alicí a Vypsaná fixa. Už tento pátek! Žebřík odstartují Thom Artway, Slza a Tomáš Klus, dále vystoupí Ivan Mládek, Dan Bárta s Alicí a Vypsaná fixa. Už tento pátek!

Během večera, který tentokrát moderují Jakub Kohák a Iva Pazderková, se bude předávat 27 cen v devíti vyhlášených kategoriích. O výsledcích rozhodovali hudební fanoušci na webu Anketazebrik.cz. Nejvíc nominací sesbírali Tomáš Klus, Ewa Farna, Slza, Kryštof, Michal Hrůza, Jelen, Hentai Corporation, UDG i David Koller.

Historie Žebříku: TOP 7 nejúspěšnějších zpěvaček za 25 let

Udílet se bude i speciální ocenění magazínu iREPORT, které v minulosti obdrželi např. Richard Müller, Miro Žbirka, No Name, Chinaski, Tata Bojs, David Koller, Dan Bárta, Glenn Hughes, Ashley Slater nebo Michal Pavlíček. Autorem originálních sošek je opět renomovaný sochař Václav Česák.

Line-up večera má v mnoha ohledech punc exkluzivity. "Každé vystoupení bude něčím výjimečné, například Tomáš Klus na Žebříku odstartuje jarní Recyklus tour, půjde o jediný západočeský koncert. Vypsaná fixa zde pokřtí a přehraje zbrusu nové album. Po delší době uvidíme Dana Bártu s Alicí a poprvé na Žebříku zazní zlidovělé hity Ivana Mládka. Kromě dalších účinkujících se na hlavní scéně objeví ještě jeden atraktivní host, ale toho si necháme jako překvapení," přibližuje program akce ředitel cen Žebřík Jarda Hudec.

Nominace Žebříku ovládli Tomáš Klus, Ewa Farna a Slza, šance mají i Kryštof, Hentai Corporation, Jelen, UDG, Michal Hrůza či David Koller

vložte odkaz, text nemažte

Na druhé scéně se odehraje tzv. Red Bull Saurus showcase. Od 23 hod. se na ní představí špičkoví DJs: Friky, Five, Czech a Roxstar. Djská stage bude mít speciální aranžmá, bude se hrát přímo ze střechy speciálního Land Roveru, a to až do páté hodiny ranní!

Poslední série vstupenek v ceně 390 Kč je v obvyklých předprodejích.

VIP passy v ceně za 990 Kč zahrnují přístup do VIP lounge, parkování v areálu, bezplatnou konzumaci (pivo, víno, nealko) a další benefity.

Organizátory 25. ročníku Hudebních cen Žebřík jsou magazín iREPORT, město Plzeň a Plzeňský kraj. Díky spolupráci se Samosebou.cz se Žebřík opět zapojí do třídění odpadu. Hlavním partnerem je Česká pojišťovna. Dalšími partnery jsou Vodárna Plzeň, PMDP, Red Bull, Jägermeister, Ochranný svaz autorský, Hotel IBIS. Záštitu nad akcí převzal primátor Plzně Martin Zrzavecký.

Více na www.anketazebrik.cz.

red, foto: Petr Tibi, Tomáš Vlach

Témata: Žebřík, Jakub Kohák, Iva Pazderková, Tomáš Klus, Dan Bárta, Alice, Ivan Mládek, Banjo Band, Vypsaná Fixa, Slza, Thom Artway

zavřít