Žebřík v České televizi: Triumf Tomáše Kluse, oslava Vladimíra Mišíka, show Divokýho Billa i Mydy Rabycad

Vydáno 11.04.2019 | autor: redakce

V pátek 12. dubna odvysílá Česká televize hodinový záznam z vyhlášení již 27. ročníku Hudebních cen Žebřík. Kromě udílení cen nejlepším kapelám a interpretům uvidíte strhující koncertní vystoupení Tomáše Kluse, Vladimíra Mišíka, Divokýho Billa, Mydy Rabycad a Gaia Mesiah.

Žebřík v České televizi: Triumf Tomáše Kluse, oslava Vladimíra Mišíka, show Divokýho Billa i Mydy Rabycad Žebřík v České televizi: Triumf Tomáše Kluse, oslava Vladimíra Mišíka, show Divokýho Billa i Mydy Rabycad

Během bezmála šestihodinové show, moderované nespoutanou dvojicí Jakub KohákIva Pazderková, bylo předáno 27 cen podle hlasování hudebních fanoušků na webu Anketazebrik.cz. Jedním z vrcholů večera, který proběhl 8. března v areálu DEPO2015 v Plzni, byla také honorace Osobnosti Žebříku - speciální ocenění z rukou ředitele cen Žebřík Jardy Hudce převzal Vladimír Mišík, který zde zároveň oslavil své dvaasedmdesáté narozeniny.

Jedinečná atmosféra Žebříku: Tomáš Klus, Monkey Business a další hudební hvězdy na dosah ruky

V šedesátiminutovém pořadu renomovaného režiséra Jana Turka se dále objeví například Marek Ztracený, Marpo & Troublegang, Kapitán Demo, Barbora Poláková, Monkey Business, The Silver Spoons a další. Koncertně zazní celkem třináct skladeb, a to v podání Divokýho Billa, Mydy Rabycad, Vladimíra Mišíka, Tomáše Kluse a Gaia Mesiah.



Premiéra pořadu poběží v pátek 12. dubna ve 20.20 hodin na ČT Art, repríza na témže kanále v neděli 14. 4. po půlnoci.

Organizátorem Žebříku je magazín iREPORT. Díky spolupráci se serverem Samosebou.cz se Žebřík opět zapojil do třídění odpadu. Dalšími partnery jsou Gambrinus, Jägermeister, Ochranný svaz autorský, PMDP, Vodárna Plzeň, Kamenictví Chlupsa. Spoluorganizátory jsou město Plzeň a Plzeňský kraj. Záštitu nad akcí převzal primátor Plzně Martin Baxa.

Více na www.anketazebrik.cz.

Nechte se pozvat na další Žebřík, který vyvrcholí 13. března 2020.

TZ, foto Jana Braunová, Tomáš Klíma, Radim Hromádko, Martin Hanáček, Miroslav Chaloupka

Témata: Žebřík, Tomáš Klus, Vladimír Mišík, Divokej Bill, Gaia Mesiah, Mydy Rabycad, Jakub Kohák, Iva Pazderková

zavřít