Zemřela Britney Spears - kolovalo internetem. Za poplašnou zprávou stáli hackeři

Vydáno 28.12.2016 | autor: redakce

Smutné události posledních dní, kdy umírá jedna známá osobnost za druhou, nahrávají také šiřitelům poplašných zpráv. Obětí jednoho z hoaxů se stala Britney Spears. Zpráva na oficiálním twitterovém účtu jejího vydavatelství ji na chvíli prohlásila za mrtvou. 

Zemřela Britney Spears - kolovalo internetem. Za poplašnou zprávou stáli hackeři Britney Spears dle poplašné zprávy zemřela při autonehodě

"Britney Spears zemřela při havárii," stálo na druhý svátek vánoční na Twitteru Sony Music s příslibem, že více informací brzy zveřejní. Zděšení fanoušci popové princezny se ale naštěstí žádných podrobností jejího úmrtí nedočkali, pětatřicetiletá zpěvačka je totiž živá a zdravá. To jen hackeři napadli účet Sony. 

RECENZE: Nadrženou Britney Spears ovlivnilo reggae i kabaret, na Glory přesto tápe

Situaci se podařilo rychle vyřešit a zpráva posléze ze zmíněného účtu zmizela. Přesto se na internetu velmi rychle rozšířila a chvíli trvalo, než se nervová soustava všech příslušníků Britney Army, tedy zpěvaččina fanouškovského jádra, vrátila do normálu.

vložte odkaz, text nemažte

Britney Spears tak nadále může pokračovat ve svém úspěšném angažmá v Las Vegas, kde již tři roky exkluzivně vystupuje se svou show Piece Of Me. Údajně již prý začala pracovat také na dalším studiovém albu, přestože to poslední Glory vyšlo teprve v srpnu a celosvětově se ho zatím prodalo jen něco přes 300 tisíc kopií. 

Témata: Britney Spears, Piece Of Me, Glory, úmrtí hudebníků

zavřít