Zpěvák Iron Maiden Bruce Dickinson bude mít v Praze dost netradiční vystoupení. Večer mluveného slova

Vydáno 13.06.2019 | autor: redakce

Přijede zpěvák Iron Maiden a nebude zpívat. Bruce Dickinson totiž vydal vlastní biografii s názvem What Does This Button Do? a v rámci turné mluveného slova po světě ji představuje a také odpovídá na dotazy z publika.

Zpěvák Iron Maiden Bruce Dickinson bude mít v Praze dost netradiční vystoupení. Večer mluveného slova Zpěvák Iron Maiden Bruce Dickinson bude mít v Praze dost netradiční vystoupení. Večer mluveného slova

Bruce Dickinson je považován za jednoho z největších hudebníků světa. Kromě desetiletí strávených s našlapanými koncerty Iron Maiden, prožil Bruce také mimořádný život mimo koncertní pódia. Bruce je (nebo byl) letecký pilot a kapitán, letecký podnikatel, majitel pivovaru, motivační mluvčí, filmový scenárista, dvakrát publikovaný spisovatel a nejprodávanější autor, rozhlasový moderátor, televizní herec a mezinárodní šermíř.

TOP 5 NEJ pražského koncertu Iron Maiden: Rekvizity, pódiová show i energický Bruce Dickinson

V roce 2017 mu vyšla publikace What Does This Button Do?, která je jeho autobiografií, a kterou podpořil na několika veřejných čteních a diskuzích s publikem v divadlech ve Velké Británii. Večer s Brucem Dickinsonem se od té doby vyvinul v plnohodnotnou one man show podobnou vystoupení stand-up komiků, která trvá déle než dvě hodiny a která sklízí úspěchy po celém světě.

Iron Maiden po dvou letech opět zabouřili v Praze. Na letišti v Letňanech jim aplaudovalo 30 tisíc lidí

Večer, který je rozdělen na dvě části, představí Bruce v humorném, často satirickém pohledu na jeho pestrou a dobrodružnou uměleckou dráhu. Přináší přesvědčivé příběhy v jedinečném anarchickém stylu, které jsou doplněny fotografiemi a nejrůznějšími anekdotami.

Druhá polovina večera je věnována výhradně otázkám a odpovědím, kde se podivné, upřímné a často zcela bláznivé otázky fanoušků řeší s naprosto improvizovanými - a vždy brilantně pohotovými - odpověďmi od Bruce, což činí z tohoto večera velmi zábavný zážitek.

To vše bude v poměrně intimním prostředí. Bruce Dickinson se poprvé se svou show představí 25. října v malém sále pražského O2 universa. Lístky se začnou prodávat od 14. 6. od 9:00 hodin ráno za 990 až 1590 korun.

Text: TZ, Foto: Nidhal Marzouk

Témata: Iron Maiden, Bruce Dickinson, mluvené slovo, O2 universum, What Does This Button Do?

zavřít